Toidupärand on ühtlasi osa toidujulgeolekust

Toidupärandi minevikust, olevikust ja tulevikust rääkisid Palamuse muuseumis Anu Kannike, Anu Järs ja Reet Piiri ERM-ist ja Tiit Lääne Paduvere talumuuseumist, juttu juhtis toidublogija ja toidupärandi uurija Ülle Jukk. FOTO: LEA PIHLAK Ülle Juki koostatud ja kirjutatud raamatu „Luisest kiisakalast koheva munavõini” tutvustusel Palamuse muuseumis räägiti toidupärandist laiemalt. Vestlusringis olid külalise Eesti Rahva Muuseumist ja…


Kogu artiklit saab lugeda Vooremaa digilehest või paberväljaandest, mis on saadaval Jõgevamaa ajalehtede müügikohtades ja maksab vaid 2€.

Telli paberleht Telli digileht Sisene digilehe lugejana