MegaAmps toob lõunasöögi töö juurde

Kuremaal Eduard Noormägi ja Janne Meigase köögis valmivad igal argipäeval eined, mille peremees Eduard klientidele lõunaks töö juurde toimetab.


Eduard Noormägi peamiseks tegevusalaks on ehitus, kuid toitlustusfirma mõte tiksus tema peas juba ammu. Kuu aega tagasi otsustas ta asja käsile võtta ning hakkas koos oma abikaasa Jannega valmistama koduköögis eineid, mille ta ise tellijatele lõunaks töö juurde või ka väliobjektile kohale viib.

“Ideest hakata sööke inimestele töökohtadesse viima kulus teostuseni vaid viis päeva. Meil on veterinaarameti poolt üle vaadatud ja sertifitseeritud köök, kus me lõunaid valmistame. Söögiga tegeleb naine ning mina viin need kohale,” rääkis ettevõtte juht. 

Lihtne ja toitev

Menüü on argipäevalõunale kohane – lihtne, kuid toitev. Iga päev serveerib MegaAmps oma klientidele päevaprae või supi. Näiteks täna saavad MegaAmps OÜ kliendid lõunaks kartuli-porgandihautist hakklihaga, mille kõrval on toorsalat,  supiks on seljanka. Kes konkreetsest päevapraest ei hooli, saab tellida ka spetsiaalse prae. Kes soovib kõrvale võileiba, saab selle juurde tellida ning loomulikult ei puudu menüüst ka magustoit. “Kuu aja jooksul on meil vist ainult paar einet kordunud,” rõhutas Eduard oma ettevõtte menüü mitmekesisust.

Menüü koostamisel saavad peagi kaasa rääkida ka sööjad ise. “Plaan on meie Facebook’i lehel nädala alguses üles panna küsimus, mida kliendid näiteks kesknädalal lõunaks soovivad. Kõige enam pakutud eine valmistamegi,” sõnas Eduard.  Lisaks igapäevasele lõunatoidule saab MegaAmps OÜ-st tellida toite ka peolauale. 

Varsti tarvis abikäsi

Kui kliendil on soov süüa korralik kolmekäiguline lõuna, traditsiooniline supp-praad-magustoit, siis läheb see talle  maksma 5.50. Praegu on toitlustusasutusel MegaAmps igapäevaseid kliente umbes nelikümmend. Süüa  viiakse Jõgevale, Kuristale ja Laiusele.  

Pärast paari nädala pikkust koostööd tunduvad kliendid MegaAmps OÜ teenindusega rahul olevat. Jõgeva kummiposti Unski äri töötajad sõnasid, et varasema toitlustaja söökidest sai küllalt ning Eduard pakkus neile head alternatiivi, tuues road ise kohale.

Avaksi poe müüjad tunnistasid samuti, et MegaAmps OÜ lõunad on maitsvad ja mitmekesised. “Kõhu saab ühest einest julgelt täis,” kinnitas Avaksis töötav Aleksander. Tema kolleeg Mare rääkis, et varem oli neil võimalik osta lõunasöök Pae poest, kuid pärast selle lammutamist tuli töö juurde toit kodunt kaasa võtta.

“Ta (Eduard Noormägi – E.A) tuli ise pakkuma sellist lõuna kohale toimetamise võimalust. Väga mugav, kui töö juurde söök kätte tuuakse ning menüüs on valikut küllaga,” kinnitasid Avaksi töötajad.

Eduardi sõnul on tal õige pea plaanis oma ettevõtet laiendada. “Kliente tuleb järjest juurde ning koduköök jääb paraku väikeseks,” nentis ta. Ettevõtlik mees soovib rentida pinda, kuhu ehitada köök, kus oleks võimalik valmistada korraga vähemalt paarsada einet. Laienemisega seoses on tarvis leida juurde ka abikäsi. “Praegu vean ma sööke üksinda laiali, kuid tulevikus peaks vähemalt üks auto juures olema. Samuti on kööki abilisi juurde tarvis,” rääkis ta. Plaanis on alustada ka toitlustamisega väliüritustel.

EILI ARULA

blog comments powered by Disqus