Eesti suurim kastmevalmistaja Põltsamaa Felix lisas kastmete sortimenti uue Röstsibulakastme, mis töötati välja koostöös Eesti Peakokkade Ühendusega, teatas ettevõte.
Uue külma Felixi Röstsibulakastme valmistamisel kasutatakse ehtsat röstsibulat ning eestimaist rapsiõli. “Tänu koostööle Peakokkade Ühenduse ja Nero peakoka Andrus Laanistega, kes osales tootearenduse protsessis, saime tulemuseks väga hea maitse ja kreemja tekstuuriga külma kastme, mis sobib hästi praeliha, šnitslite ja kotlettide kõrvale,” ütles Põltsamaa Felixi turundusdirektor Marek Viilol.
“Röstsibulat on tunda nii maitses kui hamba all, kaste on kreemjas ja rammus. Soovi korral saab köögis selle kastmega veidi eksperimenteerida, kasutades seda baasina ning lisades näiteks veidi musta pipart või teisi lemmikmaitseaineid ja ürte,” sõnas Nero peakokk Andrus Laaniste.
Kaste on pakendatud 250-grammisesse plastpudelisse.
Põltsamaa Felix on suurim kastmevalmistaja Eestis, omades ligi 60 protsenti ketšupite ning 80 protsenti salatikastmete turust.
Vooremaa