Lõuna-Eesti toidukohad toovad metsa taldrikule

COOP hotelli jäätisetort koos metsamarjadega. FOTO: ÜLLE JUKK 3.–19. novembrini pakuvad Lõuna-Eesti kohvikud ja restoranid põnevaid kahekäigulisi erimenüüsid. Juba neljandat korda toimuvast kampaaniast „Metsast taldrikule” võtab tänavu osa üle poolesaja toitlustusettevõtte, mis seovad omavahel eestimaised sügisannid ja siinse toidukultuuri. Kui varem kestis kampaania kümme päeva, siis nüüd nädala võrra rohkem. Põnevatele maitseelamustele ootavad toidukohad Tartu…


Kogu artiklit saab lugeda Vooremaa digilehest või paberväljaandest, mis on saadaval Jõgevamaa ajalehtede müügikohtades ja maksab vaid 2€.

Telli paberleht Telli digileht Sisene digilehe lugejana