Päästjate töömailt

17. jaanuaril kella 10.08 ajal suitses Jõgeval Piiri tänaval perearstikeskuse hoones elektriline tuulekardin. Voolu välja lülitamise järel suitsemine lõppes. Päästjad kontrollisid termokaameraga tuleohutust. Vallavalitsuse esindaja kutsus rikke selgitamiseks ja remondiks kohale tehniku.
17. jaanuaril kell 16.50 teatati häirekeskusele, et Mustvee vallas Lohusuu alevikus Tartu mnt on kortermajas suits. Päästjad selgitasid, et kahekorruselise maja esimese korruse sotsiaalkorteri elanik oli tule pliidikolde asemel teinud praeahju. Tuleohust andis märku ka korterisse paigaldatud vingugaasiandur. Ruumidest leitud mees keeldus väljumast. Päästjad tõstsid suitsevad halud kaussi, viisid välja ja kustutasid need lumes. Korteris oli näha märke tuleohutuse eiramisest, toolide katetel oli näha sissepõlenud suitsuauke. Olukorrast teavitati valla sotsiaaltöötajat.
Kell 19.54 teatati saunapõlengust Mustvee vallas Laekannu külas. Päästjate saabudes selgus, et ilmselt oli süttinud korstnale liiga lähedale paigaldatud laelaud, mille elanik oli veega ise kustutanud.
PÄÄSTEAMET

blog comments powered by Disqus