Kiigemetsa koolis oli kontsertaktus

Neljapäeval oli Kiigemetsa koolimaja tavapärasest rohkem täis siginat-saginat, sest tähistati kooli 25. sünnipäeva kontsertaktusega. Külla olid kutsutud olulisemad koostööpartnerid. Õpilased esinesid emotsiooniderohkelt laulude, tantsude ja pillimänguga.
Kooli direktor Urmas Paju ütles oma aktusekõnes, et 2023. aasta on Kiigemetsa koolile eriline, sest saame tähistada kooli 25. sünnipäeva. „Alustasime sünnipäeva tähistamise programmi ühiseid arutelusid juba eelmisel aastal ja seetõttu saime kokku toreda ja mahuka tegevuskava. 25 aastane Kiigemetsa kool on kindlasti jätnud oma olulise jälje Jõgevamaa hariduspõllule hariduslike erivajadustega laste toetamisel ja arendamisel.“
Aktusel tänas direktor kooli töötajaid panuse eest Kiigemetsa koolis hariduslike erivajadustega laste õpetamise. Haridus- ja teadusministri tänukirja pälvisid õpetajad Piret Meri, Maire Ranniste ja Mare Rosin. Kiigemetsa kooli tänukirjaga tunnustati Aune Aberuti, Liina Metsa, Tiina Saulepit ja Ülle Ausi. Jõgeva valla tänukirjad andis üle valla haridusnõunik Helle Kajaste kooli majandusjuhatajale Andres Õunale ja õpetaja abile Elvi Vaasmale.
Pärast aktust tutvusid külalised õpilastööde näitusega ja vahetasid muljeid ühiselt sünnipäevatorti süües.
Kiigemetsa kool on haridus- ja teadusministeeriumi halduses olev hariduslike erivajadustega õpilaste põhikool, kus hetkel õpib 40 õpilast, kes koolivälise nõustamismeeskonna soovitusel ja vanema nõusolekul õpivad lihtsustatud, toimetuleku- või hooldusõppes. Koolis on avatud ka Valgamaa kutseõppekeskuse puidutöötleja kutsehariduse tase 2 õpperühm 6 õpilasega.

VOOREMAA

blog comments powered by Disqus