Politseikroonika

Vargused

20. juunil kella 14 ajal leidis mees Jõgeva linnas Aia tänaval oma kuurist võõra koti, milles oli lauatelefon. Patrull tegi kindlaks, et telefon oli varastatud sama päeva hommikul Aia tänaval asuva Jõgeva koguduse ruumidest. Politsei kahtlustab antud teos Reinu (1953).

Ööl vastu 19. juunit on Põltsamaal Kingu tänaval asuvast kuurist varastatud punase raamiga muruniiduk. Kahju on omanikule tekitatud 3000 kooni.

17. juunil teatati, et Põltsamaal on Põllu tänaval asuvast lukustamata kuurist varastatud muruniiduk MTD, aiavoolik ja survepesur Kärcher. Tekitatud kahju ulatub omaniku sõnul 6200 kroonini.

17. juunil teatati veel, et Pajusi vallas Aidu külas asuvast ettevõttest on varastatud elektrimootori mähised ja rootor. Täpne kahju on selgitamisel.

16. juunil varastati Põltsamaal Tuleviku tänaval asuvast kuurist muruniiduk Partner. Kahju on tekitatud 3100 krooni.

Ööl vastu 16. juunit on Põltsamaal Mäe tänaval asuvast kuurist varastatud jalgratas Rock 300 ja mootorsaag Husqvarna. Kokku on kahju tekitatud 6800 krooni.

Poevargus

17. juunil kell 23.04 tabati Põltsamaal kaupluses ToiduTop pisivaras, kes püüdis kaasa võtta pakki margariini. Lembitule (1951) koostati väärteo-protokoll.

Muud juhtumid

20. juunil kell 16.47 teatati, et Jõgeval Aia tänaval jookseb lahtiselt hobune. Loom püüti omaniku kaasabil kinni.

21. juunil kell 9.19 teatati, et Jõgeval Toominga tänaval jooksevad ringi vasikad. Sündmuskohal olnud loomade omanik püüdis vasikad kinni ning loomad toimetati tänavalt ära.

21. juunil kell 00.35 helistas politseile välismaalane, kesteatas, et on Mustvee linnas eksinud ning vajab abi oma tuttavate juurde tagasi jõudmiseks. Oma täpset asukohta ta öelda ei osanud. Veerand tundi hiljem helistas politseisse naine, kes teatas, et mõnda aega tagasi oli nende seltskonnast lahkunud välismaalane ning pole seni tagasi tulnud. Ta teatas ka noormehe tundemärgid. Politsei leidis eksinud mehe kell 1.20 Tartu-Jõhvi maanteel Kallaste tee ristmiku lähedal ning toimetas ta tagasi tuttavate juurde.

Liiklusõnnetused

17. juunil kell 6.45 teatashäirekeskuse dispet?er, et Põltsamaa vallas Tallinna – Tartu -Võru – Luhamaa maantee 140. kilomeetril on juhtunud liik-lusõnnetus, kus sõiduauto Mercedes Benz sõitis teelt välja kraavi ja rullus üle katuse. Sõidukis viibinud Imrele (1975) anti esmaabi kohapeal. Üle-jäänud sõidukis viibinud isikud Mihkel (1968), Kätlin (1984) ja Anne (1983) toimetati Tartu Maarjamõisa haiglasse, kus neile anti esmaabi ning seejärel lubati kodusele ravile. Sõidukit juhtinud isik on tuvastamisel. 17. juunil kell 11.05 juhtus liiklusõnnetus Palamuse vallas Kaarepere-Palamuse teel, kus kurvis põrkusid kokku sõiduautod Kia Carnival ja Ford Sierra. Liiklusõnnetuse tagajärjel inimesed viga ei saanud. Juhid said õnnetuse asjus kokkuleppele ning edasi pöördutakse kindlustusfirmasse.

17. juunil kell 12.29 juhtus liiklusõnnetus Palamuse vallas Kudina külas, kus veoauto MB sõitis vastu sõiduautot Honda Civic. Keegi õnnetuses viga ei saanud ning juhid pöörduvad juhtunu lahendamiseks kindlustusfirmasse.

 KRISTI KUUSIK,
Lõuna PP avalike suhete
büroo pressiesindaja

blog comments powered by Disqus