Põltsamaa Felix pakub uusi valmistoite

“Me tulime messile toodetega, mis on viimastel kuudel Eesti kauplustesse jõudnud või kohe-kohe jõudmas. Nendeks on eelkõige paar kuud tagasi turule toodud täiesti uued FELIX valmistoidud – austriapärane gulja??-supp veiselihaga, mehhikopärane valgetest ubadest valmistatud pajaroog Chilli con carne, pilaff ehk kaukaasiapärane riisiroog sealihaga. Veel on uudiseks kõigile tuntud venepärane supp rassolnik sealihaga. Rassolnikut süüakse palju ja nüüd on seda maitsvat suppi võimalik võtta purgist,” märkis AS Põltsamaa Felix turunduse- ja müügidirektor Anti Orav.

Mahlajoogi pakenditel Looney Tunesi kangelased

Teiseks uudiseks on erinevatest riikidest saadud ideede alusel valmistatud Felixi toidukastmed – indiapärane Curry, hiinapärane Sweet & Sour, taipärane Hot & Sweet, mehhikopärane Tex-Mex ja itaaliapärane Bolognese pastakaste basiilikuga.

“Need on kõik tooted, mis aitavad tänapäevasel inimesel kiiresti toituda, tegemata sealjuures mingeid järelandmisi toidu kvaliteedi suhtes,” nentis Orav.

Veel on uudiseks, et maist alates pannakse Felixi ket?up täiesti uude pakendisse mis seisab n-ö ka pea peal. Seetõttu on tarbijal lihtsam sealt kogu ket?up kätte saada.

Neljandaks uudiseks on naturaalsed Felixi kõrremahlajoogid ja -nektarid. Põltsamaa messil oli neil eriti suur menu. Pakenditel on kujutatud tuntud multifilmisarja Looney Tunes kangelasi.

“Me oleme sõlminud Ameerika filmikompaniiga Warner Bros lepingu ainuõiguse peale nende kangelaste kasutamiseks Baltikumis kaheks aastaks,” teatas Anti Orav.

Eelmine aasta kulus ettevõttel sisemisele korrastamisele ja uudistoodete arendamisele. Arendustöö sellega ei lõpe, kuna konkurents on armutu.

“Võib öelda, et sel aastal ei jää ükski tooterühm muudatustest kõrvale. Paranevad retseptid, muutuvad mõned pakendid,” kõneles Anti Orav.

Ettevõte on üle Eesti käivitanud reklaamikampaania, mille abil uudistooteid inimestele tutvustatakse.

Vahuvein Fest võistleb Sovetskoje ?ampanskojega

«Julgen öelda, et meie vahuvein Fest on Eesti turul oma koha leidnud. Võitleme väärikalt Sovetskoje ?ampanskojega. Eestlase jaoks võiks Euroliidu liikmeks saamisega nõukogudeaeg lõppeda ning oleks aeg hakata Sovetskoje ?ampanskoje asemel kasutama Eesti oma vahuveini Fest,» avaldas Põltsamaa Felixi turunduse- ja müügidirektor arvamust.

Mullu 127 miljoni kroonise käibe saavutanud toiduainetööstuse ettevõtte toodangust moodustavad kõige suurema osa mitmesugused joogid: mahlad, veinid, kõrre- ning kannujoogid. Teisel kohal on kastmed: majoneesid, ketsupid, sinep, salati- ja toidukastmed. Neile järgnevad aedviljakonservid, moosid ning pizzad.

Kokku on ettevõtte sortimendis 160 erinevat toodet. Neist enamik on valmistatud Põltsamaa tehases, väiksem osa on pärit kontserni teistest ettevõtetest.

Aktsiaseltsis Põltsamaa Felix töötab praegu 115 inimest.


RAIVO SIHVER

blog comments powered by Disqus