Politseikroonika

Vargused

Ööl vastu 26. aprilli on sisse murtud Põltsamaa vallas Esku külas asuvasse lasteaed-algkooli. Esialgsel vaatlusel on varastatud televiisor, kaks arvutit ja teisi asju. Tekitatud kahju on selgitamisel.

25. aprilli hommikul avastati, et ööpäeva jooksul on Jõgeval Pae 7 maja trepikojast varastatud lapsevanker.
Ajavahemikul 1.veebruarist kuni 18. aprillini on Põltsamaa vallas Adavere alevikus asuvast garaa˛iboksist varastatud neli Bridgestone rehvi.
23. aprillil varastati Jõgeval asuva gümnaasiumi garderoobist mobiiltelefon NOKIA 3310.

Ööl vastu 25. aprilli varastati Tabivere vallas Saadjärvest väljuvast Mudaojast angerjamõrd.

24. aprilli öösel läks Jõgeva linnas Aia tänava baaris kaduma mobiiltelefon Nokia 5210.

24. aprilli hommikul varastati Mustvee linnas turuplatsil rahakott dokumentidega.

Avaliku korra rikkumine

24. aprilli öösel peksti Põltsamaal Veski tänaval asuvas söögikohas käte ja jalgadega Feliksit (1967). Kannatanule anti esmaabi. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.
Liiklusõnnetused

24. aprillil kell 3.45 juhtus liiklusõnnetus Mustvee linnas Tartu maantee 54 juures, kus sõiduauto Ford Scorpio, mida juhtis Toomas (1965) sõitis teelt välja vastu puud. Avariis said kergelt viga Fordi juht ja kaassõitja Anneli (1974), kellele anti esmaabi. Juhil tuvastati alkoholi tarvitamise tunnused.

25. aprillil kell 2.40 teatati, et Jõgeva vallas Õuna külas Tartu-Jõgeva-Aravete maantee 46. kilomeetril on Mercedes kraavis. Auto oli sõitnud kaldast alla ja rullunud katusele. Juht Ülar ( 1978) oli tarbinud alkoholi ning tema suhtes alustati väärteomenetlust. Inimesed viga ei saanud. Auto toimetati treileriga minema.

25. aprillil kell 12.40 teatati, et Jõgeval Aia 8 juures parklas sõitis VAZ 2101 külge sinna pargitud sõidukile Lada 112.

24. aprillil kell 4.50 jooksis Põltsamaa vallas Adaveres ootamatult teele metskits ja sai löögi sõiduautolt Mercedes Benz. Inimesed vigastada ei saanud.

23.04 kell 14.07 teatati, et Ford sõitis Saare vallas Voore külas vastu kaupluse seina. Politsei tuvastas, et auto juht Illar (1962) oli tarvitanud alkoholi. Alustati väärteomenetlust.

Tänu tähelepanelikele helistajatele tabati joobes juhid

23. aprillil kell 19.15 teatati, et Tartu-Jõgeva-Aravete maanteel Palamuse vallas sõidab Tartu poole Ford, mille juht on ilmselt joobes. Auto peeti kinni, selle joobes juht viidi kainenema.

24. aprillil kell 16.16 teatati, et Jõgeva vallas Varbevere külas liigub Opel Ascona, mille juht on tõenäoliselt purjus. Sõiduk peatati ning tuvastati, et juht on joobes. Alustati väärteomenetlust.

Jalgratas ootab omanikku

Põltsamaa konstaablijaoskonnas ootab omanikku sinine meeste jalgratas. Kellel on viimaste nädalate jooksul selline jalgratas kadunud, palutakse pöörduda konstaablijaoskonda või helistada telefonil 775 1195.

Liina Pissarev,
Lõuna PP avalike suhete büroo pressiesindaja

blog comments powered by Disqus