KIRI: Jõgeva bussijaama juurde on vaja avalikku käimlat

Meie, Estakaadi tänav 4 elanikud, oleme mures Jõgeva bussijaamas puuduva WC pärast. Et meie majas on enamik elanikke eakad inimesed, tekitab pidev lisatöö meile tõsiseid probleeme.

Asi selles, et bussireisijad käivad oma loomulikke hädasid rahuldamas meie trepikojas, millega pidevalt reostavad meie üldkasutatavaid ruume ja nende järelt tuleb pidevalt koristada.

Arutelu tulemusena oleme jõudnud järeldusele, et politsei abi me kasutada ei saa, sest teatamisest politseiekipaazi kohalejõudmiseni läheb nii palju aega, et hädalisel on võimuesindajate saabudes tegu juba tehtud ja jalgagi lastud. Süüdlast seega pole.

Lukustada pidevalt välisust on küllalt raske, sest maja on puuküttega ja toiminguid palju. Avada ja lukustada pidevalt ust on tülikas.

Seista ja valvata ning panna süüdlane ise koristama? Enamik süüdlasi on meist palju nooremad ning lasevad lihtsalt jalga.

Kas poleks võimalik bussijaama kasvõi ajutist konteiner-WCd paigaldada? Ei saa ju reisijaid selles süüdistada, et neil vales kohas häda tuli. Sõites Rakverest Tartusse, ei saa ka nõuda, et inimesed peavad oma häda kannatama.

On küll nii, et lähim WC asub kaubahallis, 150-200 meetri kaugusel. Aga iga buss ei peatu nii kaua, et seal jõuaks ära käia. Ka ei pruugi võõrad läbisõitjad teada, kus Jõgeval nimelt WC asub.

Lugupidamisega Estakaadi 4 elanikud

blog comments powered by Disqus