Nädal maakonnas

Jõgeva linn
Täna
jätkuvad Jõgeva Gümnaasiumis Alo Mattiiseni muusikapäevad Mihkel Mattiiseni esinemisega “Klaveriga Bachist JAMini”. Kell 10 algab lasteaias Karikakar traditsiooniline lauluvõistlus “Laulurõõm”. Kell 19 annavad kultuurikeskuses kevadeootuse kontserdi laste- ja noorteringid. Kolmapäeval, 10. märtsil kell 13 annavad Jõgeva muusikakooli õpilased kontserdi Jõgeva Ühisgümnaasiumis. Kell 17 on linnaraamatukogu laste lugemissaalis MTÜ Alkoholivaba Eesti (AVE) teabepäev. Reedel, 12. märtsil kell 13 on spordikeskuses Virtus Balti Cup korvpallis B-klassile. Kell 17.30 on Jõgeva Ühisgümnaasiumis 4H klubi stiilipidu. Laupäeval, 13. märtsil ja pühapäeval, 14. märtsil kell 9 on spordikeskuses Virtus Balti Cup korvpallis B-klassile.

Jõgeva vald
Täna
peavad Siimusti raamatukogus töökoosolekut valla raamatukogude töötajad. Kolmapäeval, 10. märtsil toimub Vaimastvere koolis isetegevuse ülevaatus “Meie ise tegijad”. Kuremaa lossis on kolmapäeval disko. Neljapäeval, 11. märtsil on vallavolikogu haridus- ja kultuurikomisjoni koosolek. Kell 10.45 ootab Vaimastvere kool sügisel esimesse klassi minevaid lapsi ja nende vanemaid esimesele kokkusaamisele. Reedel, 12. märtsil on Jõgeva vallal külas Tori valla delegatsioon. Laupäeval, 13. märtsil lähevad Siimusti Algkooli lapsed Otepääle suusatama. Laupäeval kell 11 on laiuslased oodatud rahvakoosolekule Laiuse kooli saali. Päevakorras on Laiuse piirkonnas läbi viidud ankeedi kokkuvõtted ja alevikuvanema valimised. Siimusti Algkoolis on 8. – 12. märtsini emakeelenädal, Laiuse koolis peetakse tüdrukute nädalat ning algklasside emakeelenädalat.

Kasepää vald
Reedel, 12. märtsil
on vallavolikogu istung. Laupäeval, 13. märtsil kell 20 on Kasepää rahvamajas naistepäeva pidu. Pühapäeval, 14. märtsil kell 13 on Raja kultuurimajas kontsert.

Mustvee linn
Mustvee kultuurikeskuses on 8. – 14. märtsini iga päev kella 11 – 20 avatud vahakujude näitus Sankt-Peterburist. Pühapäeval, 14. märtsil on spordihoones Vilma Mõtte mälestusturniir võrkpallis.

Pajusi vald
Pisisaare koolis peetakse 1. – 10. märtsini tüdrukute nädalat. Kolmapäeval, 10. märtsil on selle pidulik lõpetamine. Neljapäeval, 11. märtsil vaadatakse koolis filmi “Nimed marmortahvlil”.

Pala vald
Pala koolis on 8. – 12. märtsini tüdrukute nädal. Neljapäeval, 11. märtsil on vallavalitsuse istung.

Palamuse vald
Neljapäeval, 11. märtsil
on Palamuse kihelkonnakoolimuuseumis muuseumi arengukava arutelu. Reedel, 12. märtsil kell 10 on Palamuse rahvamajas ümarlaud teemal “Natura 2000 ja Kuremaa järv”. Kell 12 on Kaarepere rahvamajas eakate õdus õhtupoolik. Palamuse Gümnaasiumis on reedel mälumängude päev. Esmaspäeval, 15. märtsil kell 18 on Luua klubis emakeelepäeva kontsert.

Põltsamaa linn
Täna
külastab Põltsamaad Prantsuse suursaadik Chantal de Bourmont. Kolmapäeval, 10. märtsil kell 15 on Põltsamaa Ühisgümnaasiumis I – IV klasside pidu “Missioon PLIX”, korraldatakse mänge ja võistlusi ning valitakse kevadetüdruk 2004. Kell 18 on kultuurikeskuses mälumäng “Mälukas”. Neljapäeval, 11. märtsil kell 14 on 4P (Põltsamaa linn ja vald, Puurmani ja Pajusi vald) nõupidamine Põltsamaa vallavalitsuses. Kell 17 on Põltsamaa Ühisgümnaasiumis V – VI klasside pidu “Elegantsus eelkõige!”, mille kavas on esinemised, klasside moeshow, viktoriin viisakusest jne. Reedel, 12. märtsil kell 18 on kontsert kultuurikeskuses “Uuest maailmast”. Esinevad Indrek Leivategija (t?ello), Aleksander Paley (klaver), Elleri sümfoniett (dirigent Andres Mustonen). Laupäeval, 13. märtsil kell 19 on kultuurikeskuses Rock-Insult. 12. ja 13. märtsil osalevad Põltsamaa Ühisgümnaasiumi 4H klubide liikmed Jõgeva Ühisgümnaasiumis 4H Jõgevamaa piirkonna stiililaagris. 8. – 12. märtsini on Põltsamaa Ühisgümnaasiumis tüdrukute nädal. Lasteaed-Algkoolis Tõruke on 8. – 12. märtsini emakeelenädal. Kavas on mõistatuste ja vanasõnade päev, emakeele olümpiaad, kirjutatakse jutukesi ja õpitakse liisusalme.

Põltsamaa vald
Täna kell 10
on Põltsamaa kultuurikeskuses Jõgevamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskuse ning piirkonna omavalitsuste poolt korraldatud teabepäev “Elamine ja tootmine nitraaditundlikul alal”. Kolmapäeval, 10. märtsil kell 10 on Põltsamaa vallavalitsuse ruumides Jõgevamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse koosolek. Lustivere koolis on kolmapäeval emakeele olümpiaad. Neljapäeval, 11. märtsil kell 14 on vallavalitsuses 4P kokkusaamine. Reedel, 12. märtsil kell 11 on Põltsamaa kultuurikeskuses Eesti Maaomavalitsuste Liidu volikogu koosolek. Kell 17 on Adavere kooli naisansambli kontsert. Laupäeval, 13. märtsil on Lustiveres lauatennise seeriavõistluse viies etapp. Lustivere koolis on sellel nädalal emakeele nädal.

Tabivere vald
Kolmapäeval, 10. märtsil
osalevad Tabivere Gümnaasiumi õpilased Kuremaal maakonna koolinoorte ujumisvõistlustel ja neljapäeval, 11. märtsil Adaveres Eesti Koolispordi Liidu D-vanuseklassi alagrupivõistlustel saalijalgpallis. Laupäeval, 13. märtsil kell 11 korraldatakse Maarja rahvamajas õppepäev külaliidritele. Ettekanne on Ülar Loolaiult Maaelu Arengu Instituudist. Tabivere Gümnaasiumis on sellel nädalal tüdrukute nädal.

Torma vald
Alates tänasest kuni 23. märtsini avalikustab vallavalitsus Torma Põhikooli maa-ala detailplaneeringu vallavalitsuse saalis. Täna kell 15 korraldatakse vallavalitsuse saalis ümarlaud “Laste vaba aeg”. Kolmapäeval, 10. märtsil lõpeb avalduste esitamine valla kultuurijuhi konkursile. Reedel, 12. märtsil on vallavolikogu istung.

blog comments powered by Disqus