5 ideed, millega üllatada naisterahvaid

SISUTURUNDUS

Kingiideed otsas? Kas tuleb tuttav ette, et nii jõulude, sünnipäeva kui ka teiste oluliste tähtpäevade saabumisel hoiad pead kinni, sest sa ei tea, mida kinkida oma naisele või naissoost tuttavale? Oleme pannud kokku viis ideed, mida sellel puhul kaaluda.

Kingi juuksesirgendaja või mõni teine juuksehooldusvahend

Juuksesirgendajad on väga vajalikud vahendid kõikidele naistele, kes armastavad sirgeid juukseid. Aga mitte ainult: juuksesirgendajad on heaks abiliseks ka siis, kui soovid endale kiiresti lokke teha. Tegemist on tõeliselt universaalse ja hea juuksehooldusvahendiga, mis peaks olema igal naisel, olenemata sellest, kas tal on sirged või lokkis juuksed. Erinevatest e-poodidest kui ka kauplustest leiad juuksesirgendajad, mille vahel valida. Paljude naiste lemmikuks on saanud näiteks Babyliss tooted, aga sa ei pea ilmtingimata valima just seda kaubamärki.

Kui tal on juuksesirgendaja olemas, siis võid kaaluda mõne teise juuksehooldusvahendi soetamist. Selleks võib olla uus föön, koolutaja või hoopiski lokirullid. Kõigele lisaks kingi talle juukselakk kui ka teised vajalikud juuksehooldusvahendid.

Hellita teda hoolitsustega

See ei tähenda seda, et peaksid massaaživõtted selgeks õppima. Aga ka see pole halb idee! Kingi talle mõnus nädalalõpp spaas või kinkekaart mõnda päevaspaasse, kus ta saab nautida lõõgastavaid hoolitsusi, olgu selleks siis mõni massaaž, näohooldus või hoopiski maniküür. Kui sellised hoolitsused ei ole see, mida ta ootaks, siis pääse spaasse võib siiski talle meeldida. Vali välja mõnus spaa, kuhu sissepääs kinkida.

Kingi ehteid

Kas ta armastab kanda kõrvarõngaid või hoopiski kaelakeesid? Kui sa tead, millised ehted talle meeldivad, siis üllata kaunite käevõrude, kaelakee või kõrvarõngastega. Vali kas hõbedast või kullast ehted. Kui talle meeldib erisugune disain, siis vali välja sobiv kingitus disainehete seast.

Üllata lillede ja magusaga

See on klassika, mis alati toimib. Aga sel korral kingi talle suur sületäis lilli, vali välja tema lemmiklilled ja kui sa ei tea, mis need on, siis uuri välja või lase floristil lille valikuga üllatada. Sa ei pea kinkima ühesuguseid lilli, vaid võid lasta panna kokku ka suure ja ägeda kimbu, mis on pungil kaunimaid õisi. Kõige selle juurde lisa ka karp käsitöö trühvleid või -komme ja oledki saanud valmis ideaalse kingituse.

Kingi elamusi

Vali elamused, mis talle meeldivad. Selleks võib olla teatrikülastus, näitusele minek või hoopiski mõni seikluslik tegevus nagu kanuutamine või ringrajasõit. Igasugused elamused loovad mälestusi, kingi talle neid ja kogege seda üheskoos!

Olenemata sündmusest või tähtpäevast, vali kingitus, millega enda naissõpra, kallimat või ema üllatada sellel olulisel päeval! Pea meeles, et iga kingitus, mis tuleb sinu südamest, on parim.

 

blog comments powered by Disqus