Mis stiilis saapad tulevaks kevadeks valida?

SISUTURUNDUS

Tasapisi soojenevad ilmad julgustavad üha sagedamini kandma õhemaid üleriideid või heledaid jalanõusid, kuid see ei tähenda, et saabastest tasuks täiesti loobuda. Need on ülimalt praktilised kingad, mida saad kombineerida mis tahes stiiliga. Lisaks annavad kvaliteetsed saapad alati mõnusa tunde – õige kingapaar tagab, et su jalgadel ei hakka ei liiga külm ega ka palav.

Saabaste mitmekülgsuse tõttu piisab ühest või kahest paarist seda tüüpi jalatsitest. Valige kvaliteetsed tugevad jalanõus ja saate neid nautida mitte ainult tuleval hooajal! Internetist kingi ostes arvestage materjalidega, millest saapad on valmistatud. Samuti tasub praktilisuse huvides valida klassikalisi värve (must, pruun, beež, hall…), kuid see ei välista, et ei võiks valida jalanõusid oma lemmiku erksa värvinüansiga, mis võib saada kogu riietuse aktsendiks. Kontsaga või ilma? See on teie isiklik valik: mõlemas kategoorias leiate stiilseid valikuid.

Nöörsaapad

 Paeltega jalanõud on populaarne jalatsite suund, mis on pilkupüüdev ja ei allu muutuvatele moodidele. Veidi robustsemad, tanksaapa stiilis jalatsid ei meeldi mitte ainult mässumeelse stiili austajatele, vaid ka neile, kellele meeldib kombineerida kontrastseid kombinatsioone. Sellised saapad võivad olla elegantse mantli või kergelt laieneva kleidi stiilseks aktsendiks! Tagasihoidlikuma stiili puhul eelistatakse tavaliselt õhukese tallaga näärsaapaid, mis on oma olemuselt veidi ametlikumad.

 Kauboi stiilis kingad

 Tähelepanu: see valik on äärmiselt ekstravagantne, kuid ei jäta teid ükskõikseks! Kauboisaapad on olnud disainerite ja moeblogijate lemmikud juba mitu hooaega. Kuigi sellised jalatsid on tõeliselt pilkupüüdvad ja võivad seetõttu olla vaoshoituma stiili austajatele vastuvõetamatud, soovitame valida lühikese kontsaga kingad, mis on veidi mitmekülgsemad. Sääre- või põlvepikkuste mudelite peale ei tasu aga käega lüüa: need ei ole sobilikud mitte ainult kevadeks, vaid ka suvehooajal festivalide mängulise õhkkonna juurde. Kandke nii ühevärvilisi kui ka mustriga naiste saapaid.

Chelsea stiilis saapad

Suurepärane valik neile, kes soovivad ühendada unisex stiili ja elegantsi. Kerged, ülimugavad, kuid eksklusiivsed ja mõneti viisaka kujuga chelsea saapad elavdavad klassikalist kuvandit ning saavad suurepäraseks asenduseks kontoristiilis jalanõudele (nagu nt oxfordi kingad, baleriini stiilis naiste kingad või isegi kõrged kontsad). Erilisema väljanägemise soovijatele pakume valida paksu talla ning kontrastsed talla- ja kontsavärvid. Kombineeri erksavärviliste sokkide, laiade pükste või kleitide ja ülesuuruses jopega.

Madalad kontsad

 Kõrged kontsad – paljude stilistide dilemma. Kuigi see näeb suurepärane välja, pole saladus, et pikka aega kantud kõrge konts on jalgadele äärmiselt väsitav. Hea uudis on see, et stiilse ja eksklusiivse kevade väljanägemise loomiseks ei pea te kandma kõrge kontsaga nn killereid. Naiste madala kontsaga kingad on moekamad kui kunagi varem! Valige karedad rock-stiilis kingad, mis on õhukese kontsaga, klassikalised mudelid…

blog comments powered by Disqus