Suure ja Kesk tänava nurk jääb esialgu veel pimedaks

Inimesed, kes kasutavad pimedal ajal Suure ja Kesk tänava ristmikul asuvat ülekäigurada, peaksid olema äärmiselt ettevaatlikud, sest Betti Alveri pargis ning ka ülekäigu juures asuvad tänavavalgustid ei tööta ning sõiduteed ületades võib jalakäija autojuhile nähtamatuks jääda.

 

Pimedal ajal on helkuri kandmine kohustuslik, kuid tiheda liiklusega tänavalõigul, kus puudub valgustus, ei oleks paha  kaasas kanda ka taskulampi. Betti Alveri pargis ja raudteejaama viiva ülekäigu juures on tänavavalgustid olnud pimedad juba mõnda aega ning selline seis kestab eelduste kohaselt veel järgmise reedeni ehk poolteist nädalat.

Jõgeva linnamajandus- ja planeerimisosakonna juhataja Vello Ründva võttis juba nädalaid tagasi sellel teemal Eesti Energiaga ühendust Vastuse sai Ründva alles möödunud nädalal. “Mulle laekunud elektronkirjast võis lugeda, et Eesti Energia tegeleb probleemiga ning taastab valguse Betti Alveri pargis 21. oktoobriks,” rääkis Ründva.

Samas on ta Jõgeva linna kodulehel kirjutanud, et valgustus taastatakse 31. oktoobriks. “See sai sinna märgitud pärast läbirääkimisi Jõgeva politsei- ja kohtumaja ehitajatega. Nimelt lootsid Merko ehituse juhid selleks ajaks oma ehitusele voolu vedada ning sellega oleks taastatud ka elektriühendus Betti Alveri pargis,” selgitas Ründva.

Nüüd lisas linnamajandus- ja planeerimisosakonna juhataja, et Eesti Energia lubab valgustuse taastada järgmiseks reedeks.

i

EILI KOITLA

blog comments powered by Disqus