Jõgevalt saab nüüd värskelt valmistatud pitsat

Alates teisipäevast on Jõgeval aadressil Suur tänavalguses SEB panga kõrval avatud Pappa Pizza pizzeria, mille menüüs on üheksateist erinevat pitsat, mis valmistatakse kohapeal vastavalt kliendi maitseeelistustele.

 

Mõte pitsakohviku avamisest tekkis siinse pizzeria juhatajal Meeri Eiberil juba möödunud aastal. Selleks, et idee ka teoks teha, otsis Eiber toetust Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuselt (). “Alguses ei õnnestunud mul neilt toetust saada. Hiljem pidin kaks korda tõestama, et selline koht on Jõgeval vajalik, et see tasub ka ära ja siin on võimalik müüa päevas rohkem kui kolmkümmend pitsat,” meenutas Eiber asjaajamist EAS-iga.

Esimese nädala tööpraktika muide näitas, et Jõgeva Pappa Pizza müüb päevas kuni sada pitsat.

Pappa Pizzal on müügikohad lisaks Jõgevale ka Tartus, Tallinnas, Viljandis, Pärnus ja Narvas. Menüü on igal pool sama. Seega – kes on käinud selle firma pitsasid maitsmas mõnes muus linnas, võib kindel olla, et sama maitsega pitsa saab ta ka Jõgevalt.  

Pitsa ettetellimisega

Menüüs on kakskümmend erineva koostisega pitsat. Lisaks paika pandud koostisainetega pitsadele on võimalik tellida ka endale “Fantaasia” nimelise pitsa, kuhu pannakse lisaks kastmele ja juustule neli komponenti, mille klient ise valib. Veel saab Pappa Pizza söögikohast osta magusaid saiu, päevasuppi, ahjupastat ning eraldi on menüü ka lastele.

Meeldivaks üllatuseks oli Jõgeva Pappa Pizza töötajatele, et teisipäeval, mil pizzeria oma uksed ilma mingi reklaami ja kärata lahti tegi, olid juba kliendid ukse taga ootamas. “Inimesed tulid päeval lausa hordidena sisse, seetõttu venis meil ooteaeg kuni neljakümne minuti pikkuseks,” selgitasid pitsavalmistajad Meeri ja Annely.

Samas lisasid nad, et kliendid olid mõistvad ning ei tekitanud sellest probleemi. Selleks, et klientidel elu mugavamaks teha ning mitte lasta neil järjekorras oma tellimust oodata, on pitsakohvikul ka telefoni teel ettetellimise võimalus. Näiteks kui inimene on tööl ja ta tahab pärast koju minnes pitsa kaasa võtta, helistab pitsakohvikusse ning ütleb, mis kellaks pitsat soovib ja pärast ei jää muud, kui pizzeriast läbi minna, oma pitsa võtta ning arve tasuda. 

Nädalavahetusel on pitsapood lahti ka öösiti

Lisaks kohapeal valmivale pitsale eristab Jõgeva Pappa Pizzat teistest kohalikest toitlustuskohtadest ka fakt, et pitsakohvik on reedel ja laupäeval lahti öösiti kuni kella kolmeni.

Pitsapoel on ka kliendikaart, mis antakse suure pitsa ostjatele tasuta. Ostes kliendikaardiga üheksa suurt pitsat, saad kümnenda tasuta. Lisaks on kliendil võimalik Pappa Pizza interneti kodulehel vaadata pitsade koostist ning ka pilti, missugune pitsa välja näeb.

Praegu saab pitsad kätte kohvikust, kuid tulevikus on plaanis Jõgeva pitsakohvikul käima lükata ka kojutellimise võimalus. “Jõgeval on seda veidi raske korraldada, kuid me töötame selle nimel. Suuremates linnades teevad Pappa Pizza pizzeriad koostööd kohalike taksofirmadega,” lisas Meeri Eiber.  

Jõgeva Pappa Pizza, Suur tn 6

Avatud: E-N 10.00-22.00

  R-L 10.00-03.00

  P 10.00-16.00

i

EILI KOITLA

blog comments powered by Disqus