Konkurss sotsiaalmaja juhataja leidmiseks nurjus

 

Sihtasutuse Jõgeva Linna Sotsiaalmaja juhataja leidmiseks välja kuulutatud konkursil ei õnnestunud leida sobivat kandidaati sellele ametikohale.

Jõgeva linnavalitsuse sotsiaalosakonna juhataja Terje Kaldma sõnul laekus ettenähtud  kuupäevaks 19. augustiks avaldus sotsiaalmaja juhataja kohale kandideerimiseks neljalt inimeselt. “Vaagisime põhjalikult kõigi kandidaatide tööalaseid ja isikuomadusi. Kahjuks ei vastanud ükski kandidaat täielikult konkursil esitatud tingimustes esitatud nõuetele, milleks muu hulgas olid ka sotsiaaltöö alane kõrgharidus, juhtimiskogemus, hea pingetaluvus. Samuti peeti vajalikuks oskust arendada välja uusi sotsiaalteenuseid. Nii tuli konkurss ebaõnnestunuks lugeda. Praegu juhib Jõgeva sotsiaalmaja juhataja kohusetäitja, linnavalitsus tegeleb aga selle asutuse töökorra läbivaatamisega ja selle protsessi käigus otsustatakse ka juhataja leidmiseks uue konkursi korraldamise küsimus,” ütles Kaldma.  

SA Jõgeva Linna Sotsiaamaja pakub õhtutundidest hommikuni öömaja kodututele. Samas hoones paiknevad ka sotsiaalkorterid ja toetatud elamispinnad, siin on võimalik  tegelda tööharjutustega.

JAAN LUKAS  

blog comments powered by Disqus