Tulemas kaks kolmanda sektori teemalist kokkusaamist

Jõgevamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskuse mittetulundusühingute konsultant Kersti Kurvits rääkis Tabiveres peetud Jõgevamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse koosolekul  lähiajal teoks saavast kodanike ühenduste konverentsist ja mittetulundusühingute ümarlauast.

Kersti Kurvitsa sõnul saab 11. novembril teoks Jõgevamaa kodanike ühenduste konverents, kus keskendutakse vabatahtlikule tegevusele.

“2011 on vabatahtliku tegevuse aasta. Vahetame mõtteid sündmustest, mis on korda läinud peamiselt tänu vabatahtlikele, näiteks I Eesti Naiste Tantsupidu ja küüslaugufestival. Samuti tuleb juttu kogu Jõgevamaal vabatahtlikku liikumist koordineerima asunud  Põltsamaa noorte ja elukestva õppe keskuse Juventus tegemistest. Konverentsi läbiviimist toetatakse Kodanike Ühenduste Sihtkapitali projektist,” lisas ta.

Kurvits märkis, et kodanike ühenduste konverentsile saavad kutse kõik omavalitsusjuhid. Ta tegi ettepaneku kokkusaamise avamisel ühel neist kõnega esineda. Vallavanemad ja linnapead otsustasid selle au anda Jõgevamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimehele, Põltsamaa vallavanemale Toivo Tõnsonile.

Jõgevamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskus (JAEK) korraldab 2 . detsembril mittetulundusühingute ümarlaua. Selle  toimumisse  kaasatakse mitmeid koostööpartereid nagu näiteks maavalitsus, külaliikumise Kodukant Jõgevamaa Ühendus, Jõgevamaa Koostöökoda, noorte ja elukestva õppe keskus Juventus ja teisigi organisatsioone. Ümarlauas tunnustatakse kümnes kategoorias paremaid mittetulundusühinguid. Edukate väljaselgitamiseks on oodatud ettepanekud ka omavalitsustest.

i

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus