Maakonna noorsootöötajatele korraldatakse terviseteemaline koolituspäev

Jõgeva maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna eestvedamisel toimub 20. septembril  Tabivere Vabaajakeskuses noorsootöötajate teabe- ja koolituspäev, kus käsitletakse uue liiklusseadusega ja terviseedendusega seonduvaid teemasid. 

Maanteeameti lõuna regiooni liikluskasvatuse osakonna juhtivspetsialist  Kai Kuuspalu tutvustab  õppepäeval uue liiklusseaduse rakendamisest tulenevaid muudatusi ning räägib ka  liikluskasvatusega  seotud projektide kirjutamisest ja juhtimisest.

“Koolituse eesmärk on aidata noorsootöötajatel leida võimalusi noorte kasvatamisel ja suunamisel turvalise ja ohutu käitumise suunas,”  ütles maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna terviseedenduse ja spordi  peaspetsialist  Maiu Veltbach.

“Terviseedenduslike projektide kirjutamiseks annab nõu kogenud koolitaja  Jaan Urvet. Pärast kohvipausi jätkub vestlusring teemal, kuidas noori terviseteadlikumatele ja ohutumatele valikutele suunata. Noorsootöötajad toovad näiteid praktikast ja vahetatakse kogemusi,” lisas Veltbach. “Teabe- ja koolituspäevale on oodatud omavalitsuste noorsootöötajad, avatud noortekeskuste esindajad ja huvijuhid,” ütles haridus- ja sotsiaalosakonna peaspetsialist Tiina Tegelmann.

Koolitust rahastatakse Eesti Haigekassa tervist edendava projekti “Kodu- ja vabaajavigastuste vältimine Jõgeva maakonnas” vahenditest. 

i

JAAN LUKAS 

blog comments powered by Disqus