Lühidalt

Peeti Ülo Kaha mälestusvõistlused 

Võistlused toimusid  möödunud reedel Jõgeva linna staadionil, osalejaiks spordiveteranid. Kõige ägedama duelli pidasid omavahel Eesti Sangpommi Liidu president, 64-aastane Ülo Kuusk ja meie maakonna  57-aastane spordijuht Uno Valdmets kettaheites ja kuulitõukes. Esimene lennutas kilogrammist ketast 34, 08. teine pool kilo raskemat heitevahendit 34,01.

Kuulitõuke võitis Valdmets, saades kuuekilose vahendiga kirja 10, 82, Ülo Kuusk tõukas viiekilost kuuli 10, 01.

Naistest oli taas heas vormis Silvi-Mai Eerma, tõugates kuuli 10,68, heites ketast 25,04 ja visates oda 23,59. Tublid olid ka võistluste peakorraldaja Maret Piirak, Elvi Bendr, Urve Rillo ja Hille Kirpu.

Väliskülalistena tegid kaasa Rein Kaljumäe Tallinnast ja Vello Vetto Tartumaalt. Esimene võitiski kuulitõuke (12,10), kettaheite (38,33) ja odaviske (30,56). 

Ees on mitmeid jõuproove

28. augustil sõidavad Võisiku, Esku ja Lustivere võrk- ja jalgpallurid ning saskumängijad Valgamaale Hummulisse, et pidada maha sõpruskohtumine sealsete spordisõpradega.

2. septembril  peetakse Tabivere uuendatud staadionil  Jõgeva maakonna spordiveteranide meistrivõistlused kergejõustikus ja petangis. Võistlusi juhib Toomas Rosenberg. Petangiga alustatakse kell 13, kergejõustikuga kell 15.

11. septembril, vanavanemate päeval algusega kell 12 peetakse Põltsamaa Ühisgümnaasiumi harjutusväljakul järjekordsed Endel Eerme mälestusvõistlused kergejõustikus. Võisteldakse Eerme lemmikaladel kuulitõukes, kettaheites ja odaviskes.

VILLU OJASSALU

blog comments powered by Disqus