Põltsamaa haiglahoonel uus katus

Sihtasutuse (SA) Põltsamaa Tervis hoone on saanud uue katuse ja käesoleval nädalal lõpetakse  vihmaveesüsteemide paigaldamine.

SA Põltsamaa Tervis juhatuse esimehe  Merle Mölderi sõnul paigaldati hoonele nüüdisaegne eterniitkatus. Senise katuse  tervislik seisund oli tänasel päeval väga halb ja mõnest kohast lasi see vana eterniit läbigi. Kui vana eterniit eemaldati, siis selgus, et ka osa katuse alusmaterjali vajas väljavahetamist. Samuti paigaldatakse kogu hoonele vihmaveetorud ja rennid, mis siiani hoopiski puudusid.

“Katuse ja vihmaveesüsteemide  kogumaksumus on 28444,84 eurot. Raha taotleti regionaalsete investeeringute programmist.  4266,81 eurot eraldas omaosalusena Põltsamaa linn. Kolme pakkumisega lihthankel valiti ehitajaks Nurmberg OÜ. Ehitusjärelvalvet teostab Anikor OÜ,” ütles Mölder.

“Paralleelselt katuse ja vihmaveesüsteemide ehitusega sai Põltsamaa Tervises  tänu Põltsamaa vallale võimalikuks ventilatsioonisüsteemile jahutusseadmete paigaldamine. Pandi kaks  jahutusseadet ja isoleeriti ventilatsioonisüsteem. Nüüd ei puhu ventilatsioon enam hoonesse täiesti kuuma välisõhku. Eelmine suvi oli kuumaperioodil teisel korrusel eriarstikabinettides üle 40 kraadi sooja ja palatites oli ka väga kuum, nüüd saame ikka hingata ka ja tööõhkkond on normaalne,” lausus raviasutuse juht.

i

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus