Kasepää vallas tuleb taas Kalevipoja rulluisumaraton

 

21. augustil peetakse Jõgevamaal Kasepää vallas Jõhvi-Tartu maanteel  VI Kalevipoja rulluisumaraton, mis tänavu esimest korda kuulub EMT rullituur 2011 võistlussarja.

Jõgevamaa Spordiliit Kalju tegevjuhi Uno Valdmetsa sõnul on Kalevipoja rulluisumaraton  EMT rullituuri viiendaks etapiks.

Sarivõistluse eestvedaja Jaanus Ritson osales ka esmaspäeval Kasepääl peetud maratoni ettevalmistaval nõupidamisel. “EMT õla alla panemine võimaldab tõsta maratonil võistluspinget, tunnustada võitjaid väärikate auhindadega ja pakkuda pealtvaatajatele meeldivaid ning atraktiivseid spordielamusi,” märkis korraldustoimkonna liige maavanem Viktor Svjatõšev. “Juba praeguseks on maratonile registreerunud 78 osalejat, mis on rekordarv rahvuseepose kangelasele pühendatud rulluisuvõistluse ajaloos. Lisaks rulluisutajatele tulevad aga tänavu esmakordselt võistlema ka rullsuusatajad ja ratastoolisõitjad,” märkis ta.

Maratoni peakorraldajaks on Tarmo Raudsepp spordiklubist Vooremaa Centrum. Sarnaselt varasemategi kordadega kuuluvad organiseerimistoimkonda ka Jõgeva maavalitus, Jõgevamaa Omavalituste Liit, Kasepää vallavalitsus, Mustvee linnavalitsus, Jõgevamaa Spordiliit Kalju ja mitmed teised asutused ja ettevõtted.

“Rõõm on tõdeda head koostöövalmidust, tugevat tahet ja entusiasmi traditsiooniks kujunenud võistluse läbiviimisel,” tõdes Kalju tegevjuht Uno Valdmets.

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus