Ehitusgamma asemel avab uksed Decora

Järgmisest teisipäevast muutuvad Jõgeva ja Põltsamaa EhitusGamma ehitus- ja viimistlusmaterjalide poed Decora esindusteks, mis tähendab klientidele eelkõige suuremat valikut ja soodsamaid hindu.

 

Ehitusgamma poode haldava OÜ Gamer Kaubandus omanik Kalmer Lain selgitas, et ta ei müü oma ettevõtet Decorale, vaid rendib suurettevõttele oma müügipinna ja müüb kauba ning kauplemiseks vajaliku vara. Edaspidi tegutsevad EhitusGamma poed Decora nime all. Gamer Kaubanduse omanik märkis, et praeguses majandusolukorras tuleb turgu ümber jagada ja Decora pakkumine oli sobiv.

Kalmer Laini kinnitusel on selline tehing kasulik kõigile osapooltele. “Kaubandusettevõtte ja linna juhtimine nõuavad võrdselt palju aega ja pühendumist. Kõike korraga ei saa ning seega tuli ettevõttes muutusi teha,” nentis Lain. Veel selgitas Jõgeva linnapea, et pindade rentimine suuremale firmale laiendab Decora müügipinda ning annab kliendile ehitus- ja viimistlusmaterjalide ostmisel suurema valikuvõimaluse. Siiski rõhutas Lain, et praegu jääb OÜ Gamer Kaubanduse veel tema omandusse ning momendil nad ettevõtet ära ei müü. Samas lisas ta, et kõik on mõeldav. “Eks hind paneb asja paika, kuid momendil pole müügiplaani,” lisas linnapea. 

Sortiment laieneb suurel määral

14. mai on viimane kuupäev, mil ehitustarvikuid müüakse EhitusGamma nimega kauplusest. Pärast seda lähevad Põltsamaa ja Jõgeva esindused kaheks päevaks kinni ning uuesti avatakse uksed 17. mail, kuid siis juba Decora nime all. Decora kauplusteketi juhatuse esinaine Eike Tubli-Müür loodab, et sildid saavad vahetatud kahe päevaga, mil pood on suletud.

Nimevahetus pole kahe poe juures ainuke muutus, nimelt täieneb oluliselt ka kaubavalik.  “Klientidele on Decora esinduste avamine Jõgeval ja Põltsamaal kindlasti kasulik. Suurem kaubandusvõrk suudab pakkuda rohkem tooterühmi ning ka soodsamaid hindu,” kinnitasid Lain ning Eike Tubli-Müür.

Decora juhatuse esinaine lisas, et 17. mail pole Põltsamaa ja Jõgeva poodides kindlasti veel nii lai valik kui teistes Decora esindustes, kuid täielik sortiment peaks siinsetes poodides saadaval olema juba juuni alguses.

“Valik täieneb Jõgeval ja Põltsamaal oluliselt valgustite, viimistlusmaterjalide, kodutekstiili ning parketi osas,” lubas uus juht. 

Kliendikaarte vahetatakse tähtajatult ja tasuta

EhitusGamma kliendikaartide omanikel pole samuti mõtet muret tunda, nimelt vahetatakse kaardid ümber Decora omadeks tähtajatult ning täiesti tasuta. Kui varem oli kliendikaardi omanikele allahindlus kümme protsenti, siis Decora kaardiga saab soodustust seitsme protsendi ulatuses.

Siiski selgitas Decora esindaja, et ehituskaupa saavad kliendid  soodsamalt kui varem EhitusGamma nimega poodidest. “Meie jaehinnad on kindlasti madalamad ning seega on need kokkuvõttes kliendile meie kaardiga soodsamad. Kõikides Decora esindustes üle Eesti on samasugused hinnad, seega saab Jõgevalt sama hinnaga kaupa, mis Tartu esindusestki,” lisas Decora juht. Lisaks Decora kliendikaardile saab soodustust ISIC-, ITIC-, student-, kodu-, seenior- ja Estraveli kuldkaardiga.

Pidulikult avatakse kauplus uue nime all alles juuni alguses. “Selleks ajaks peaks meie Jõgeva ja Põltsamaa esindustes olema ka sortiment vajalikus ulatuses laienenud,” lisas Eike Tubli-Müür.

i

EILI KOITLA

blog comments powered by Disqus