Mustvee paljulapselistele peredele kingiti pühadepakid

Mustvee paljulapselised pered said Euroopa Liidu päevale ja emadepäevale pühendatud tänukoosviibimisel kingipakid Europe Direct Jõgeva teabekeskuselt. Heategevuslikule sündmusele panid õla alla ka Jõgeva maavalitsus, Mustvee linnavalitsus ja Mustvee Betaania kogudus.

Europe Direct Jõgeva teabekeskuse töötaja Vahur Kukk ütles, et nii soolasematest kui ka magusamatest suupistetest koosnevad kinkepakid on tehtud Euroopa komisjoni rahastusel.

“Soovisime valmistada pühadeks rõõmu peredele, kes peavad sageli  väga kokkuhoidlikult läbi ajama ja ei saa  endale igapäevasele toidulauale kõike suupärast lubada.  2011. aasta on kuulutatud ka Euroopa vabatatliku tegevuse aastaks, mistõttu võib märgata tavalisest rohkem tahet kaasinimestele ilusaid üllatusi teha, neid toetada ja abistada,” lisas Kukk.

“Südantsoojendav oli juba teist aastat järjest kevadisel pühapäeval sellist pakki saada. Meeldiv, et Euroopa Liit ning koostööpartnerid Eestist märkavad paljulapselisi peresid ja aitavad kaasa nende  heale käekäigule,” ütles pereema Marge Reimets.

Mustvee Betaania koguduse pastor Paul Gill  käsitles Euroopa Liidu arengu ja  turvalisuse temaatikat ka päevakohases jutluses. Muusikalise meeleolu lõid Betaania koguduse lapsed ja noored õpetaja Reet Pappe juhendamisel.

Tänukoosviibimisel osalejad külastasid ka palvela ees asunud Europe Direct Jõgeva teabekeskuse infotelki, kus Vahur Kukk tutvustas ja jagas Euroopa Liidu teemalisi trükiseid ning esitas teemakohaseid viktoriiniküsimusi. Paremad vastajad said auhinnaks kirjutusvahendeid, helkureid ja teisigi Euroliidu sümboolikaga meeneid.

i

JAAN LUKAS 

blog comments powered by Disqus