Lühidalt

Kabeuudised

Kaarli III kabeturniiril Varal oli 20 osalejat, neist seitse meie kabeklubist.

Võitja Uno Plakk kogus kolme vooruga 15 punkti. Järgnesid Enno Eerma ja Paide meister Andrus Tull 13 punktiga.

Tartu paremad mängijad osalesid Lätis Bauskas peetud meistrite turniiril.  Osalejaid oli 22. Turniiri võitis Zigmars Rumbenieks 6 punktiga, Tartu parim oli Enno Eerma 4,5 punktiga.

Järgnenud välkturniiril (3+3 minutit) oli E. Eerma 4.-5. ja A. Laidvee 6.

SULEV LUHT

Jõgeva jalgpallurid alustasid hooaega edukalt 

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel III liiga lõunatsoonis kaasa tegev Jõgeva SK Noorus-96 on nüüdseks pidanud maha kolm kohtumist ning kirja saanud kaks võitu ja viigi.

Navi Vutiseltsi võideti 8:1. Väravaid lõid Nikolai Roop (4), Mairo Tikerberi (1), Jaanus Allas (1), Sten Juhanson (1) ja Kuldar Lääne (1). Natuke väiksema eduseisuga (5:1) lõppes mäng EMÜ SK vastu. Selles mängus lõid väravaid Mairo Tikerberi (2), Mario Tikerberi (2) ja Martin Petrov (1). FC Tabiverega mängiti 1:1 viiki (jõgevalaste värava autoriks oli Nikolai Roop).

Kolm kõnealust mängu peeti võõrsil. Esimene kodumäng toimub 7. mail kell 12 Jõgeva linna staadionil. Vastane on JK Welco Elekter Tartust.

SK Noorus-96 B-2 vanuseklassi (1996. a sündinud ja nooremad) noormehed mängivad Eesti noorte meistrivõistluste II liigas. Nemad pidasid esimese mängu üleeile Jõgeva staadionil ning võitsid FC Valga Warriori suurelt — 16:1. Jõgevalaste parim, Andrei Zevakin lõi seitse väravat. Järgmises, 10. mail Sillamäel toimuvas mängus kohtutakse JK Sillamäe Kaleviga.

E-1 vanuseklassi (2001. a sündinud ja nooremad) poiste esimene mäng toimub 15. mail Tallinnas Sportland Arenal. Kohtutakse FC Floraga.

IGOR ORLOV 

Seeriavõistluse liidrid on Kärol Vinn ja Enno Eerma

Jõgeva Kabeklubi seeriavõistluse teisel etapil tuli võitjaks Enno Eerma 15 punktiga 18st. Võitjale järgnesid 13 punkti kogunud Uno Plakk ja Kaarel Ots, 11 punkti kogusid Sulev Luht, Kaljo Siimer, Kalle Lokk ja Urmas Poom.

Naiskabetajaist oli parim 9 punkti kogunud Riina Jaanuska. Kahe etapi kokkuvõttes on liidrikohal Enno Eerma 28 punktiga, Uno Plakk on kogunud 26, Kaarel Ots 25, Kaljo Siimer 23 ning Urmas Poom ja Sulev Luht 21 punkti.

Noorte turniiril läks esikoht 14 punktiga jagamisele Kärol Vinni ja Jakko Koordi vahel, Mihkel Kalling oli 6 punktiga kolmas. Need kolm noorkabetajat on esikolmikus ka kahe etapi kokkuvõttes, Kärol Vinn on kogunud 225, Jakko Koort 210 ja Mihkel Kalling 115 arvestuspunkti.

Laupäeval, 7. mail algusega kell 10 peetakse spordikeskuses Virtus Jõgevamaa veteranide meistrivõistlused 64-r. kabes.

K. KUPAL

blog comments powered by Disqus