Jõgevamaa Kodukandi Ühendusel uus juhatus

 

Jõgevamaa külaseltse koondav katusorganisatsioon MTÜ Jõgevamaa Kodukandi Ühendus valis uueks juhatuse esimeheks Liia Lusti ning uuteks juhatuse liikmeteks Pille Tuti, Karina Kaarepere, Aili Soolepa, Rita Kivisaare, Tiina Leebeni ning Evi Rohtla.

Eelmise juhatuse esimehe Karina Kaarepere sõnul uuenes juhatus tinglikult. Endistest liikmetest jäid juhatusse Karina Kaarepere, Pille Tutt ja Aili Soolepp, samas on Liia Lust, Rita Kivisaar ning Tiina Leeben juhatuse liikmetena n-ö taastulijad. Ainukese täiesti uue liikmena valiti organisatsiooni juhatusse Evi Rohtla.

Pärimisele, kas Karina Kaareperel ühenduse juhatuse esimehena midagi pooleli jäi, vastas ta, et mõned projektid jäid tõesti pooleli. Aasta küla projektiga oleks soovinud Kaarepere vabariiklikule tasemele välja jõuda ning ka eelseisvale Maapäevale tahtnuks ta juhatuse esimehena vastu minna. Samas on ta enda sõnul juhatuse esimehe tööst üsna väsinud ning peab õigeks, et see amet nüüd uue inimese kanda on. Soov kõnealuste projektidega edasi minna oligi põhjuseks, miks Karina Kaarepere nõustus jätkama Jõgevamaa kodukandi juhatuse liikmena.

TOOMAS REINPÕLD

blog comments powered by Disqus