Maxima kogub Jõgeval populaarsust

Teisipäeva hommikul Jõgeval avatud Maxima kaupluses käis esimesel tööpäeval ligemale 3000 ostjat.

  ja Roma Gold juveelikauplus, Maxima juurde mahub parkima 40 sõidukit. Kaupluses teenindab ostjaid üle kolmekümne töötaja. Enne esimeste ostjate tulekut õnnistas EELK Jõgeva koguduse õpetaja Valdo Reimann hoone, tervitusi ja edusoove ütlesid Jõgeva linnapea Viktor Svjatõšev, Maxima piirkonna juht Galina Borstsjova ja formaadijuht Jelena Barbakar.

Viis minutit enne kaheksat (Maxima kaupluseketil ongi tavaks avada iga päev uksed veidi enne ametlikku lahtiolekuaega) polnud erilist ostjate tungi märgata. Ju siis on jõgevamaalased juba harjunud, et viimastel aastatel avatakse siin üsna sageli mõni uus, suurem või väiksem pood. Kuid mida tund edasi, seda rohkem hakkas rahvast poodi tulema. Kes ostma, kes niisama uudistama, et mis ja kuidas ning mis siin odavam kui näiteks üle tee asuvas Säästumarketis.

“Suurem tunglemine meie poodi oli lõuna paiku ja hilisõhtul. Kaupluse sulgemise ajaks — kella kümneks — oli meie uues poes teinud ostu 2764 inimest. Selline suur ostuhuvi tuli meile väikese üllatusena. On märgata, et täna edeneb meil äri veelgi paremini. Senini on kõige minevam soodushinnaga pakutav kaup: juust, toiduõli, mahlad, värsked kurgid, tualettpaber ja mõned teisedki tooted,” täheldas Jõgeva Maxima-X juhataja Oksana Kask eile õhtupoolikul. Ostjate vähesust ei kurtnud ka Maxima kaubandushoones rendipinna leidnud arvutisalongi, lille- ja juveelipoe töötajad.

ARDI KIVIMETS

blog comments powered by Disqus