Konkurss “Võsalaul” startis Kassinurme mägedes

Telesaate “Võsareporter” laulukonkursil “Võsalaul 2011” esines esimesena Jõgeva mees Andres Niinemäe, kes esitas Kassinurme mägedes omaloomingulise  laulu “Lähme kelgule”.

Varemgi harrastajana muusikaloomisega tegelenud Niinemäe sõnul andis talle lauluks ja esitamiseks inspiratsiooni kelgutamine Kassinurme mägedes. “Kirjutasingi viisi ja teksti ning koos sõprade ja tuttavate ja nende lastega tulime salvestuseks Kassinurme laulu esitama. Esinemine tuli igati loomulikult ja sundimatult välja ja nautisime seda kogu hingega,” lisas ta. Veel ütles Niinemäe, et tegelikult oli plaanis laul varem salvestada, kuid seda takistasid külmad ilmad.

“Konkursil osalema ajendas mind ka soov tutvustada looduskaunist ja kultuuriloolist paika suuremale avalikkusele. Jõgevamaa paistab üldse silma ilusate kohtade poolest, kuhu tasub tulla kõigil aastaaegadel hinge kosutama, jalutama ja sportima,” ütles Andres Niinemäe, kes tegelenud ka Jõgeva sügisjooksu ja Jõgeva Tervisepäevade ning teistegi rahvaürituste korraldamisega ja on pereportaali eestvedajaks.

Lauluga “Lähme kelgule” saab tutvuda Kanal 2 koduleheküljel.

i

JAAN LUKAS 

blog comments powered by Disqus