Maarja-Magdaleenas korraldatakse jõulumüük ja seminar

Tuleva nädala alguses,  13. ja 14. detsembril korraldab Maarja-Magdaleena Maarahva Selts Maarja rahvamajas jõulumüügi.

Oma käsitöid tulevad müüma Tabivere ja Jõgeva valla seltsid, kuid  kaubapakkujaid tuleb mujaltki.  Müügilettidelt leiab ehteid ja loodustooteid, õmblustooteid,  kudumeid ja muud käsitöökaupa, mille on valmistanud ühenduste liikmed.

Mõlemal müügipäeval on kauplejad kohal kella 10-15.

Maarja-Magdaleena  külatoas saavad aga esmaspäeval kell 11 kokku Tabivere ja Jõgeva vallas tegutsevate seltside liikmed, et arutleda teemal “Koostöös peitub jõud”. Seminar kestab paar tundi ja selle eesmärk on piirkonna külaliikumise arendamine. Ettevõtmist  toetab põllumajandusministeerium ja Liikumine Kodukant läbi Jõgevamaa Kodukandi Ühenduse, mille juhatus otsustas jagada raha kolme piirkonna vahel, et seda tegevuse arendamiseks ära kasutada.

Mõlemal päeval on rahvamajas kella 10.00 -14.00 avatud töötuba, kus soovijad saavad ise valmistada cernitist mustrirulli ja mustrirullist pärleid, punuda südamepaelu. Samuti saab valmistada nukumööblit  ning küpsetada piparkooke. Töötubasid juhendavad Helgi Kaeval  Kaarepere Külaseltsist ja  Endla Kool ning Anne Otsus Maarja-Magdaleenast.

Avatud on kohvik,   toimub heategevuslik loterii, meeleolu loob jõulumuusika.

Esinevad mõlema osaleva valla seltside  isetegevuslased.

“Kõik huvilised on oodatud nii jõulukinkideks sobivat ostma kui kontserte kuulama, aruteludel osalema ja edaspidiseks plaane seadma ning  meelt lahutama,” kinnitas Maarja-Magdaleena Maarahva Seltsi juhatuse esimees Tiia Pärtelpoeg. 

KAIE NÕLVAK

blog comments powered by Disqus