Toiduliit tähistab 25. sünnipäeva

1993. aasta novembris Eesti toiduainetööstuse ettevõtete ja erialaliitude asutatud Toiduliit tähistab tänavu 25. sünnipäeva.

Liidu missiooniks on toetada ja edendada Eesti toiduainetööstust ja majandust ning aidata kaasa liikmeid toetava soodsa ja sobiva tasakaalustatud eetilise ärikeskkonna kujundamisele.

Tänaseks pea 13 aastat, alates 2005. aastast liitu juhtinud Sirje Potisepp tõdeb, et Toiduliit on muutunud ajas aina tugevamaks tööstusharu huve esindavaks organisatsiooniks, olles ühtaegu arvestatav partner nii avalikule sektorile, rahvusvahelistele organisatsioonidele kui ka teistele asutustele. „Mul on väga hea meel, et tänaseks on meie liikmeskond kasvanud laiapõhjaliseks ning läbi suure töö on saavutatud olulisi Eesti toidutööstuse arengut toetavaid ja edendavaid tulemusi. Juhina on see eeldanud minult suurt vastutust, kuid seda enam võin sektori heast käekäigust täna rõõmu tunda. Soovin tänada Toiduliidu meeskonda, meie liikmeid ja koostööpartnereid, tänu kellele püsib liit tugevana,” sõnas Potisepp. 

VOOREMAA