SK Noorus sai Narvas kõvasti lüüa

Jõgeva SK Noorus-96 kohtus teisipäeva õhtul Narvas Evald Tipneri karikasarja kaheksandikfinaalis meistriliiga klubi JK Transiga ja kaotas suurelt 0:8 (0:3).

„Pole midagi öelda, vastane mängis väga hästi. Meil jäi üle ainult pallita joosta,” ütles Nooruse mängija Priit Jõeäär.

Kindlasti mõjutasid mängu käiku ka narvalaste kaks kiiret väravat, nii et nad juhtisid juba 7. minutiks 2:0.

„Eks see avaldas mõju küll, sest eesmärk oli ikkagi võimalikult kaua enda taga null hoida. Kuid me ei suutnud ka ise head mängu teha. Noorematel mängijatel jäi võib-olla mees-mehe mängus puudu enesekindlusest ja julgusest. Üldse tegime mängus ise palju vigu, aga eks sellele avaldas mõju ka mängu tähtsus,” rääkis Jõeäär.

Kindlasti olnuks mängu iseloom teistsugune, kui mäng toimunuks muruväljakul ja Jõgeva aleviku staadionil. „Aga nii või teisiti, Trans mängib praegu hästi, seda näitab ka nende Premium liiga tabeliseis.”

Jõgeva meeskonna parim väravavõimalus tekkis kohe teise poolaja algul, kui vahetusest väljakule tulnud Marcus Mardimäe väravavahiga üks-üks jäi ja palli üle Betim Halimi tõstis. Kuid viimasel hetkel jõudis jaole Transi kaitsja ja päästis olukorra. Kõrgelt teist poolaega alustanud Jõgevale löödi seejärel kohe kiirelt veel kaks väravat (seisuks 5:0) ning mängu viimane pooltund kulges juba rahulikult.      

Sellega lõppes ka Nooruse meeskonna tänavune teekond Tipneri karikasarjas. „Hea, et jõudsime karikavõistlustel neljandasse ringi, mida me pole varem suutnudki. Samuti saime väärt kogemuse tugeva meistriliiga klubi vastu mängides,” võttis mängu kokku Priit Jõeäär.

TIIT LÄÄNE

blog comments powered by Disqus