Remonditav teelõik saab peatselt asfaltkatte

Juuli alguses alustati Põltsamaal Tallinna maanteel remonditöödega 400 meetri pikkusel lõigul, mis ulatub Eha tänavast Õnne tänavani. Põltsamaa vallavalitsuse teedespetsialisti Aivar Aigro sõnul kulgevad tööd heas tempos ja firma Nordpont OÜ, mis on Põltsamaal teisigi olulisi töid teinud, on ennast alati heast küljest näidanud.

Killustikalus on valmis ja sellele antakse veel viimast lihvi. Lähipäevil teostatakse killustikaluse kandevõime proov ja kui aluskiht vastab nõuetele, alustatakse asfalteerimisega.  

Kõnni- ja sõidutee vahelisel haljasalal on samuti eeltöö juba tehtud ja mullakiht siledaks rehitsetud. Ka kõnnitee alus on valmis ning järgmisel nädalal peaks asfalteerimistöö algama.

Aivar Aigro arvab, et paari-kolme päevaga peaks remonditavale teelõigule asfaltkate maha saama, kuid uus asfalt peab umbes 24 tundi jahtuma. Kui mitte veel järgmise nädala lõpus, siis ülejärgmisel nädalal kindlasti saab sõidukid remonditud teelõigule lubada.  

Objekti valmimise lepinguliseks tähtajaks on käesoleva aasta 31. oktoober, kuid reaalselt saadakse töödega valmis varem.

TOOMAS REINPÕLD

blog comments powered by Disqus