Nooruse südi mäng JK Voltaga

Jõgeva SK Noorus-96 jalgpallimeeskond lõpetas pühapäeval Eesti meistrivõistluste II liiga avaringi, kui viigistas 1. voorus ära jäänud kohtumises Põhja-Tallinna JK Voltaga 1:1 (1:0). Nii lõpetati avaring oma tsoonis 13 punkti ja 9. kohaga. JK Volta on aga tabelis teine.

Taas leidis kinnitust tõsiasi, et SK Noorus-96 mängib hästi tabeli tippu kuuluvate meeskondade vastu. Seekord ei seganud isegi olukord, et kuna ükski meeskonna väravavahtidest mängule ei ilmunud, asus väravasuule SK Illi väljakumängija Silver Vaino. Ja ta sai raske ülesandega kenasti hakkama.

Esimesel poolajal dikteeris mängu Nooruse meeskond, asudes 15. minutil Stenver Kleimann-Leimanni väravast 1:0 juhtima. See oli Jõgeva meeskonna suurima skoorimeistri kümnes täistabamus tänavusel liigahooajal, millega ta on oma tsooni väravaküttide pingereas kolmandal-neljandal positsioonil. Lisaks oli Jõgeval veel kaks suurepärast võimalust skoori kasvatada. Paraku mängiti aga olukorrad üle. 27. minutil pidi Noorus tegema sundvahetuse, kui vigastada saanud Targo Parkalat asendas Lauri-Robert Indus.

Teisel poolajal oli aktiivsem treener Tarmo Rüütli poolt juhendatud JK Volta, kuid jõgevalased kaitsesid meeskondlikult hästi. Siiski õnnestus vastastel Jõgeva kaitse üks kord lahti muukida, kui 61. minutil lõi mustanahaline Princewill Ani viigivärava. Kuid ka väljakuperemeestel tekkisid kiirrünnakutest oma võimalused.

Kahjuks sai kohtumise esimesel üleminutil vigastada ka Margo Parkala. Vastase jalgpallisaabas tabas Margot otse silma. Vastane teenis selle eest vaid kollase kaardi. Pärast paariminutilist mänguseisakut lahkus Parkala väljakult ning teda asendas Eduard Lehtmets.       

„Oleksin rünnakul läbi pääsenud, kuid vastase jalg käis ikka väga kõrgelt näkku. Silma ees lendavad sädemed veel praegugi,” rääkis Margo Parkala pärast mängu.

Kohtumine lõppeski 1:1 ja liigaturniiri teist ringi alustab SK Noorus-96 koduväljakul juba sel laupäeval, kui vastaseks taas meeskond tabeli tipust – JK Narva Trans II.

TIIT LÄÄNE

blog comments powered by Disqus