Olümpiakomitee tunnustas sangpommisportlast Ülo Kuuske

Mitmekordne veteranide maailmameister sangpommispordis Ülo Kuusk kutsuti Eesti Olümpiakomiteesse tänavu esimesel poolaastal  rahvusvahelistel tiitlivõistlustel medali  võitnud sportlaste ja nende treenerite vastuvõtule.

Sarnaselt teiste vastuvõtule kutsututega pälvis Ülo Kuusk Eesti Olümpiakomitee president Urmas Sõõrumaa ja peasekretär Siim Sukelese tänukirja ning sai kingituseks raamatu Pyeongchangis toimunud 2018. aasta taliolümpiamängudest.

„Kui täiskasvanutest ja noortest  kutsub Olümpiakomitee vastuvõtule kõik rahvusvahelisel tasemel medalisaajad, siis veteranidest vaid need, kes saanud kulla,” selgitas Kuusk, täpsustades, et Ungaris toimunud Euroopa meistrivõistlustel sangpommispordis võitsid Eesti seeniorid 17 medalit, mille hulgas oli 8 kulda, nendest kaks noppis endale Ülo Kuusk.

Pidulikul vastuvõtul jäid Kuusele meelde Urmas Sõõrumaa sõnad tarkuse ja hariduse vajalikkusest spordielu edendamisel. „Vestlusringis oli kõneaineks noorte tagasihoidlik sportimine, mis on tingitud üha tubasematest huvidest,” mõtiskles Kuusk, nentides, et tulemiks on noorte sagedane haigestumine tänapäeval.

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus