Tasuta bussiliikluse ootuses

Ajal, mil teame, et tasuta lõunaid ei ole olemas, võib uudis, et alates homsest  saab maakonnaliinidel bussiga tasuta sõita, tunduda julma naljana. Nii see aga ei ole, tõepoolest võib juba praegu Jõgeva bussijaamas näha väikesi busse, millel sinine kiri „TASUTA”. Mis aga peitub selle uhke sõna taga tegelikult, sellest on praegu veel vara rääkida. Kindel on aga see, et kui klient ka otseselt oma tasuta lõuna eest ei maksa, siis avab ta rahakotisuu enda teadmata ikkagi.

Vara on veel rääkida ka sellest, kui vajalikud tasuta maakonnaliinid siiski on. Kas maksumaksja poetab oma kuupalgast kas või natukese selleks, et loetud huvilised maakondade vahel sõita saaksid? Iga muudatus võtab harjumiseks aega ning loodetavasti oleme aasta lõpuks tõepoolest targemad ning näeme statistikat analüüsides, et kogu ettevõtmine on hädavajalik.

Ehk aitavad edaspidisele selgemale analüüsile kaasa põhjalikum teavitustöö ning ka paremad sõidugraafikud. Kui Jõgeva bussijaamas sõiduplaani vaadata, siis on praegu veel üsna raske eristada, millise bussiga saan tasuta sõita ja millisega mitte. Parema ülevaate saamiseks tõime välja tasuta sõitvate bussiliinide kaardi. Kindlasti vajab jooksvalt täiendamist ka teavitus internetis, kus oleks kliendile vajalik info mugavalt ja selgelt näha.  

Igatahes soovime, et paljud seda pakutavat hüve kasutaksid. Juba poole aasta pärast loodame aga rääkida täpsemalt, mida üks tasuta lõuna kaasa tuua võib.

blog comments powered by Disqus