Tantsupaari Agneta Pukk ja Kaspar Kaldaru edu Lätis

Avinurme gümnaasiumi õpilane Agneta Pukk ja tema tanstupartner Kaspar Kaldaru saavutasid pühapäeval Lätis toimunud  tantsuvõistlustel   Baltic Rising Stars 2018 kolmanda koha.

Agneta Pukk ja Kaspar Kaldaru Tantsukoolist Respect võistlesid Lätis ainult  standardtantsudes. 

„Hetkel käivad ettevalmistused juunis toimuvateks Euroopa meistrivõistlusteks standardtantsudes. Kuna meil mõlemal on ka koolis hetkel väga kiired ajad, Kasparil eksamid ja minul valmistumine 9. klassi eksamiteks, siis peame aega võimalikult ratsionaalselt kasutama. Võistlema aga peame praegu kindlasti ja ühtki võistlust ei tohi võtta n-ö kergekäeliselt, konkurente alahinnata ei tohi kunagi,” ütles Agneta.

„Üritame võimalikult palju treenida, kuigi kahe linna vahel on seda vahel keeruline korraldada. Praegu ootame laagrit Saksamaal Wuppertalis, mis toimub kohe mai algul. See on väga pika ajalooga laager, kus igal aastal osaleb umbes 200 tantsupaari paljudest riikidest,” lisas ta.

“Standardtantsud on meie tugevam pool. Tants on ala, kus  treenimine ei lõpe kunagi, ikka on asju, millega päris rahul olla ei saa. Võistlustelt saab alati ka erilise treeningu, motivatsiooni, see on hea tunne, kui kõik õnnestub ja tulemus on positiivne,” tunnistas Agneta.

Hiljutistel Eesti meistrivõistlustel 10 tantsus saavutasid Agneta Pukk ja Kaspar Kaldaru teise koha.

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus