Teine ring mängitakse Viljandis

Eeloleval nädalavahetusel jagatakse Viljandis välja Eestimaa Spordiliidu Jõud meistrivõistluste medalid jäähokis. Esimeses tugevusgrupis mängivad neli meeskonda kohtuvad kahel päeval omavahel teistkordselt. Jõgevamaa esindusmeeskond alustab teist ringi kolmandalt kohalt. Samaaegselt toimuvad Viljandis 34. Eesti omavalitsuste talimängud.

I liiga jäähokiturniiril on jäänud avaringist pidamata veel üks mäng, kus homme õhtul kohtuvad Tartu ja Saku meeskond. Tegemist on liidrite omavahelise kohtumisega, sest mõlemal meeskonnal on seni tabelis kaks võitu ehk 4 punkti. Väravate vahe on hetkel parem tartlastel – 17:4. Harjumaad esindaval Sakul seevastu 15:3.

Jõgeva meeskond on võitnud ühe ja kaotanud kaks mängu ning väravate suhe on napilt negatiivne, 12:13. Kõik kolm kohtumist kaotanud Viljandi meeskond on visanud seni kuus väravat, kuid endale on lastud visata 30.

Laupäeval mängib Jõgevamaa koondis kaks mängu. Kell 11.00 minnakse vastamisi Saku meeskonnaga, kellele avaringis kaotati 1:4. Samal päeval kell 15 on vastaseks Tartu Condor, kellele jäädi alla 2:7 Pühapäeval lõpetatakse turniir kell 13.45 Viljandi jäähallis algavas viimases mängus kohaliku meeskonna vastu.

“Teise ringi mängudes läheb Jõgeva väljakule oma parimas koosseisus,” ütles meeskonna treener Tiit Lääne.

“Soomest tulevad meeskonda tugevdama ka Rein Kivi ja Siim Sommer. Usun, et Jõgeva on hea mänguga suuteline jagu saama kõikidest vastastest ning mängima igat värvi medalite eest.”

IMRE ERIMAA

blog comments powered by Disqus