Jõgeva valla korvpalluritele lisaajal napp kaotus

Reedel Tormas toimunud Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliigaturniiri mängus kaotas SK Torma Sport/Kuremaa Spordikool lisaajal Kohila SK/Webwarele 82:86 (20:22, 19:11, 15:21, 21:21, 7:11).

Tasavägiselt kulgenud kohtumise otsustava veerandaja viimane minut algas liigatabelis viiendal kohal oleva Kohila meeskonna viiepunktilises 75:70 eduseisus. 50 sekundit enne lõpuvilet tabas Sander Kruus kolmepunktiviske, järgnenud Kohila rünnakul lõikas Rene Sepp vahelt Marek Ruudu söödu ning viigistas 22 sekundit enne normaalaja lõppu seisu. Viimastel sekunditel oli Kohilal võimalus võit napsata, kuid nii Gregor Ilvese kui ka lauapalli saanud Andre Pärna visked ei tabanud.

Poolteist minutit enne lisaaja lõppu viis Gregor Ilves Kohila meeskonna 80:77 juhtima, kuid Rene Sepp vastas kolmepunktiviskega ning viigistas seisu. Viimasel minutil võõrustajate visked aga enam ei tabanud, eesmärki ei täitnud ka vastastele tehtud vead. Kohila mängijad tabasid järjest kuus vabaviset ning saavutasid seitse sekundit enne lisaaja lõppu 86:80 eduseisu.

Kodumeeskonna parimana viskas Rene Sepp 23 punkti. Jaanus Annok ja Sander Kruus lisasid Torma punktiarvele võrdselt 14 silma, meeskonnakaaslastele seitse resultatiivset söötu andnud Märt Tralla kogus kümme punkti. Lauavõitluses olid vastavalt üheksa ja kaheksa lauapalliga võõrustajate edukamad Sten Lillemägi ja Johannes Välb. Võitjatest oli 25 punktiga parim Erik Luts.

Ühe kohtumise võitnud SK Torma Sport/Kuremaa Spordikool on turniiritabelis viimasel real, lähimad konkurendid BC Tartu ja Kuressaare BC Hundid on võitnud vastavalt viis ja kolm mängu. Liidrina jätkab Betoonimeister, kes sai 15 võidu kõrvale reedel hooaja esimese kaotuse, kui koduväljakul jäädi 75:82 alla G4S Noorteliiga II meeskonnale.

Järgmise mängu peab Jõgeva valla meeskond 9. veebruaril, kui Torma spordihoones minnakse kell 19 vastamisi seitsmendal kohal oleva KKga Viimsi/NoTo.

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus