Uustulnukad näitasid head taset

Tartumaa tänavused talimängud kestavad 13. jaanuarist 31. märtsini, korraldajaks Tartumaa Spordiliit.

Äsjase laiaulatusliku liitumise järel oli osalejate hulgas ka uustulnukaid ning aladel, mis tänaseks juba peetud, on nad suutnud päris kenasti silma paista.

13. jaanuaril kohtuti Tartus malelaudade taga, järgmisel päeval mängiti samas kabet ja Kõrvekülas lauatennist. Kabes aitasid Peipsiääre valla võistkonnal esikohale tulla Riina Jaanuska ja Kaarel Ots, kes meie lehe lugejatelegi väga tuttavad. Lauatennises saavutas IV koha Tabivere mees Erlend Kesa.

14. jaanuaril peeti Lähtel maha suusavõistlus ja Ülenurmel mälumäng.

Osalevaid võistkondi oli mälumängus kümme ja ühel õhtul peeti ära kaks mänguvooru.

Tabivere mälumängurid pole just kehvamate killast. Häid kohti on toodud ära nii maakondlikelt kui vabariiklikelt võistlustelt, aga Tartu valla kilbaritele, kes olid teatavasti varem piirinaabrid ja kellest äsjase reformi järel on saanud vallakaaslased, on nii mõnelgi korral alla jäädud.

Seekord hoidis õnn Tabivere võistkonna (Rein Annuk, Lauri Naber, Kristjan Vällik ja Ülo Nõlvak) ligi. Esimeses mängus saadi 55 punktiga esikoht, teist ja kolmandat kohta jagasid Peipsiääre II ja Luunja 50 punktiga. Teises mängus jäi Tabivere 48 punktiga teiseks, neid edestas 54 punktiga Tartu linn ning kolmandaks tuli 43 punktiga Kambja.

Saadud kohapunktide arv tõi aga Tabivere esikohale. Neile järgnesid Tartu linna ja Luunja võistkond.

Tartu valla talimängude järgmine võistlusala on võrkpall, millega alustatakse 5. veebruaril. Kreeka-rooma maadlus, korvpall, tõstmine ja lõppvõistlused jäävad märtsikuusse.

KAIE NÕLVAK

blog comments powered by Disqus