Noorte suusahooaeg jätkus Otepääl ja Mammastes

Laupäeval Mammastes toimunud Eesti noorte meistrivõistlustel murdmaasuusatamises jõudsid Jõgevamaa esindajad esitosinasse.

Klassikatehnikas eraldistardist läbitud 5 km distantsil said jõgevalased Britta ja Birgit Kasela N18 vanuseklassis vastavalt 11. ning 12. koha. Esikoha võitnud Kaidy Kaasikule kaotasid Kaselad kahe minutiga. M18 vanuseklassi 10 km distantsil sai Tauri Kaasik 16. koha, esikoha võitnud Art Kristjan Olesk oli kolme minuti ja 19 sekundi võrra kiirem.

Pühapäeval Mammastes toimunud Swedbanki ja Hawaii Expressi noorte suusasarja teisel etapil olid kavas klassikatehnikas sõidetud sprindidistantsid. Britta ja Birgit Kasela jõudsid N18 vanuseklassis poolfinaali ning said vastavalt kaheksanda ja üheteistkümnenda koha. Samuti poolfinaali pääsenud Tauri Kaasik oli M18 vanuseklassis kokkuvõttes üheteistkümnes.

Noorte suusasarja teisest etapist jäi kõrvale hetkel Šveitsis mäestikulaagris viibiv põltsamaalane Hanna-Brita Kaasik (Kuningamäe SK), kes kuulub Eesti koondisse 27. jaanuarist kuni 4. veebrurini Gomsis peetavatel juunioride ja U23 vanuseklassi MM-il.

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus