Tähe noortemeeskondadele neli võitu

Virtuse spordikeskuses tehti algust U13 vanuseklassi Eesti saalihoki meistrivõistlustega. Seitsme meeskonna osavõtul peetavat turniiri alustas edukalt Jõgeva SK Tähe/Olivia 05, kes sai kaks suureskoorilist võitu.

Tähe noortemeeskond alistas esmalt Ääsmäe 29:1 (18:0, 11:1), seejärel mängiti 13:4 (4:0, 9:4) üle ka HK Kaigas/Kehtna PK. Rasmus Randoja sai jõgevalaste resultatiivseimana kahes kohtumises kirja kokku 13 tabamust. Karl Mark Tammsaar viskas üheksa, Karl-Eerik Kukk kuus, Rome Andro Moora neli, Gregor Rande kolm, Kristofer Frank ja Rasmus Moora kaks ning Kaur Kevin Kalda, Kaspar Jaan Heljand ja Marek Rosin ühe värava.

Kahe võiduga alustasid turniiri ka Sparta Team Automaailm ja EMÜ SK. U13 meistrivõistlused jätkuvad 13. detsembril Tapal, Tähe vastasteks on Tamsalu ja Kuusalu tiimid.

Tallinnas peetud mängudega jätkusid U11 vanuseklassi meistrivõistlused. Hooaega võidu ja kaotusega alustanud Jõgeva SK Tähe/Olivia 07 võitis mõlemad mängud ning tõusis tabelis teisele kohale.

Tähe alistas HC Vipersi 7:3 (5:1, 2:2) ning Sparta Team Automaailma 14:2 (6:0, 8:2). Mõlemas mängus oli jõgevalastest resultatiivseim Gregor Rande, kes viskas vastavalt viis ja kuus väravat. Oma väravaarvet kasvatasid pealinnas ka Markus-Lion Räitsak, Gregor Saar, Rasmus Moora, Alex Kaarepere, Kert Kristjan Kukk ja Marek Rosin.

Kõigil meeskondadel on peetud neli kohtumist, tabeli tipus on EMÜ SK (12 p), Tähe (9 p) ja Vipers (6 p). Selle vanuseklassi meistrivõistlused jätkuvad 4. detsembril Tapal, jõgevalased kohtuvad Jäneda SK ja Kuusaluga.

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus