Triinu ja Merilii Jalg MM-il ootuspäraselt

Poolas Dabkis lõppenud noorte MMil 100ruuduses kabes mängisid edukalt Triinu ja Merilii Jalg. Minikadettide põhiturniiril lõpetas Triinu 8 viigi järel võiduga, mis andis kokkuvõttes 10 punktiga 12. koha. Triinu mängis ka viie esikümnesse jõudnud kabetajaga, maailmameistriks tuli ülekaalukalt 15 punkti kogunud venelanna Maria Tsasnakova. Triinu kodune põhikonkurent, Karmen Kuusik, kogus punkti vähem ja lõpetas 15. kohaga.

Kadettidest kogus Merilii samuti 10 punkti, see tulemus koosnes neljast võidust, kahest viigist ja kolmest kaotusest. Viimases voorus kaotas Merilii 14 punktiga maailmameistriks tulnud Polina Kozlovale (Valgevene). Juunioridest kogus tallinlanna Anneli Trees 13. kohale.

Eesti noormeestest jäi põhiturniiril ainsana plusspoolele Karl Richard Esvald, kes kadettide konkurentsis kogus 10 punkti (18. koht), 9 punkti jäi minikadett Robert Antoi ja juunior Andreas Tulva kontosse.

Teises distsipliinis, välkkabes, kogusid Triinu ja Merilii samuti 10 punkti 18st. Meriliile andis see oma vanuseklassis 11. ja Triinule 15. koha. Eesti noormängijaist kõrgeima – 8. koha saavutas pisikadett Priit Lokotar, kes 12 punktiga oli ligi poolesaja kabetaja seas 8. 10 punkti jäi ka Annelii Treesi kontosse (10. koht). Triinu on mängulaua taga juba pühapäeval, mil selgitatakse Eesti minikadettde meistrid 64ruuduses kabes. Novembris-detsembris selgitatakse veel noortemeistrid kahes vanemas vanuseklassis ja võistkondlikud meistrid 64ruuduses kabes, kus mullu oli võidukas Jõgeva Kabeklubi II võistkond.

JÕGEVA KABEKLUBI

blog comments powered by Disqus