Põltsamaa ja Suure-Jaani ühendvõistkonnale hõbemedal

Neidude U17 vanuseklassi Eesti meistrivõistlustel saavutas Suure-Jaani Unitedʼi ja Põltsamaa SK Motiiv ühendvõistkond teise koha.

Möödunud kolmapäeval mängitud viimase vooru eel oli tabeli tipp äärmiselt tihe: nii Tallinna Legionil kui United/Põltsamaal oli võrdselt 45 punkti, kõrges konkurentsis oli ka JK Tabasalu, kes jäi kahest paremast maha vaid kahe punktiga.

Tasavägine oli viimases voorus Tallinnas Wismari staadionil peetud Legioni ja ühendvõistkonna omavaheline mäng. Legion läks 13. minutil Diana Migalenja väravast 1:0 juhtima ning kuigi külalised üritasid lõpuvileni, suutsid pealinlased nappi edu hoida ja endale meistritiitli kindlustada.

Paar tundi hiljem alanud mäng Tabasalu ja turniiritabelis neljandal kohal olnud Nõmme Kalju vahel kulges ühendvõistkonnale siiski soodsalt, sest Tabasalu ei suutnud enamat 1:1 viigist.

Meistrivõistluste lõplik tabeliseis: 1. Tallinna JK Legion 48 p, 2. Suure-Jaani United/Põltsamaa 45 p, 3. JK Tabasalu 44 p, 4. Nõmme Kalju FC 32 p, 5. FC Elva 26 p, 6. Pärnu JK 22 p, 7. Tallinna FC Flora 19 p, 8. JK Tallinna Kalev 16 p, 9. Paide LM/Rakvere Tarvas 10 p, 10. Tartu JK Tammeka 1 p.

SK Motiiv jalgpalluritest oli Chrystal King 22 tabamusega ühendvõistkonna edukaim väravakütt, lisaks kuulusid põltsamaalastest tiimi Sandra Vaher (13 väravat), Anette Laureen Linnuste (4 väravat) ja Mairi Pelisaar.

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus