Kabetajate võistluskalender tihe

Möödunud nädalavahetusel oli kabetajail võistlusi rohkem kui vajagi-Tallinnas lõppesid 100ruuduse kabe maailmameistrivõistlused, Jõgeval ja Tallinnas mängiti seeriavõistluste etappe ja Lätis toimus Iecava turniir.

Iecavas peeti Läti kabeaktivisti Arnolds Simkussi organiseerimisel 25.turniir ja et see olevat viimane, korraldati Eesti ‒ Läti kohtumine kümnel laual (seitse mees- ja kolm naiskabetajat). Kohtumine lõppes lõunanaabrite kindla võiduga, sest nad olid esindatud peaaegu tippkoosseisuga. Naistest oli parim Antra Valnere ja meestest Laimonis Zalitis, meie parimana oli Kaari Vainonen kolmas. Eesti meestest oli parim pärnakas Hendrik Tamm, edukuse järjekorras järgnesid talle Jõgeva Kabeklubi mängijad Jüri Hermann, Algo Laidvee ja Kaido Raidla. Veel kuulusid võistkonda saarlased Ivar ja Jaan Truu, Janet Tamm ning Irma Nahkor ja Imre Anton Tallinnast.

Jõgeva Kabeklubi seeriavõistluse kuuendal etapil oli edukaim Uno Plakk 15 punktiga 18st, järgnesid Kaljo Siimer 13 ja Enno Eerma, Maldon Haljas (Kunda) ning Mihkel-Kalju Tammeveski 12 punktiga. Kokkuvõttes on liidrikohal 79 punktiga Enno Eerma, järgnevad Maldon Haljas 76, Kaljo Siimer 72, Kaarel Ots 64 ja Kalle Lokk 53 punktiga.

JÕGEVA KABEKLUBI

blog comments powered by Disqus