Põltsamaa jalgpallurid liidrikohal

Neidude U17 vanuseklassi Eesti jalgpallimeistrivõistlustel on kaheteistkümne vooru järel 33 punktiga liidrikohal Suure-Jaani United’i ja Põltsamaa SK Motiiv ühendvõistkond.

Kaheteistkümnest tänavusest kohtumisest üksteist võitnud ühendvõistkond on augustikuus saanud kolm suureskoorilist võitu. Tallinna FC Flora alistati 12:0, Tartu JK Tammeka 11:0 ning Nõmme Kalju FC 4:0.

Kuuekümnest sel hooajal vastastele löödud väravast on kolme põltsamaalase arvel pooled: Chrystal King on löönud 18, Sandra Vaher 10 ning Anette Laureen Linnuste kaks väravat. Neljanda Põltsamaa mängijana kuulub ühendvõistkonda Mairi Pelisaar.

Liigatabelis teisel kohal olev Tallinna JK Legion jääb liidritest maha kolme ning kolmandal positsioonil jätkav JK Tabasalu kuue punktiga.

Põltsamaa SK Motiiv võistkond mängib edukalt ka tüdrukute U13 vanuseklassi meistrivõistlustel, kus ollakse alagrupiturniiril Viimsi MRJK järel ning Tartu JK Tammeka ees teisel kohal. Võistkonna resultatiivseim mängija Anu Paluoja on kümnes mängus löönud 13 väravat.

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus