Lõuna päästekeskus manitseb jaanipäevalisi turvaliselt lõket tegema

Juba homme tähistame üheskoos suve kõige oodatumat püha, kellele võidupüha, kellele jaane.
Lepime kokku, et tähistame seda turvaliselt!? See on väljakutse, me teame, aga tegelikult tähendab see vaid seda, et me toimetame oma toimetusi ja laseme ennast lõdvaks normaalselt, see tähendab ohutult. Nii on, sest enda turvalisuse tagamiseks ei ole vaja rahamägesid. Piisab tavaliselt sellest, kui me teadvustame endale, et tahame pidutseda ilma probleemideta, edastas päästeameti lõuna päästekeskus.
Pole ju keeruline leida oma aianurgas või maalapil veidi kaugem nurk jaanituleks? Selline koht, mis asuks eemal kergesti süttivatest asjadest ja eluhoonetest. Kindlasti on selleks võimalused. Meil on valida, kas me teeme tuld ohutult ning saame vabu päevi rõõmsalt nautida või tegeleme nendel päevadel hoopis tuleõnnetuse tagajärgede likvideerimisega. Lihtne valik, kas pole?
Vesi on meie sõber, kui me laseme tal seda olla. Jällegi on meil valikud, kas nautida pingevabalt veemõnusid või tegeleda probleemide lahendamisega?! Teame kõik, et suvi on aeg, kus tarbitakse alkoholi ja on paremad võimalused näidata oma hulljulgust, aga kas tõesti ei võiks seekord teha teisiti? Mõelge hetkeks, teeme seda selle nimel, et ellu jääda?! Et ka peale pühi oleks elu, millest mõnu tunda. Selleks ei ole vaja midagi muud, kui et keegi ei läheks purjus peaga ujuma ja et veesõidukiga veele minnes on kõigil seljas päästevestid. Jällegi, ei midagi keerulist.
Vooremaa