Vaimastvere Illi homme A. Le Coq Arenal

Vaimastvere Illi jalgpallimeeskond mängib homme õhtul kell 19 Tallinnas A. Le Coq Arenal sõprusmängu Eesti Jalgpalli Liidu meeskonnaga. See on õhtuse suurmängu, Eesti – Horvaatia maavõistluse, eelmänguks.

Eelmisel suvel kohtus Illi jalgpallimeeskond EJL esindusega Paduveres ja saavutas külma ning vihmase ilmaga ootamatult suure 6:1 võidu. Nüüd on jalgpalliliit teinud tõsiseid ettevalmistusi, et võtta revanš.

“See, et Vaimastvere jalgpallurid saavad mängida staadionil, kuhu ei jõua paljud Eesti klubimeeskonnad, on kahtlemata märkimisväärne sündmus. Tunnustuseks väikesele spordiklubile viimaste aastate aktiivsuse eest spordirindel,” märkis meeskonna esindaja Tiit Lääne.

“Kindlasti ei saa mäng kerge olema. Seda enam, et suurem osa spordiklubi Illi praeguse koosseisu mängijatest ei ole taolisel suurstaadionil varem pallinud.”

Laupäeval pidas Illi meeskond n-ö kontrollmängu, kohtudes Eesti rahvaliigaturniiril FC Kuremaaga. Kuigi Illi võitis poolaja 1:0 ja juhtis teise poolaja keskel 2:0, lõppes mäng 3:3 viigiga. Seejuures ei suutnud Kuremaa meeskond realiseerida kahte penaltit.

IMRE ERIMAA

blog comments powered by Disqus