Külmad kevadpühad

Kui uskuda riigi ilmateenistuse prognoosi, siis saabuvad kevadpühad meile küll tõelist kevadet ei too. Asi on koguni nii hull, et kolmel järgneval ööl on paljudes kohtades veel krõbedad miinuskraadid, ja loodame, et saame hakkama lume ja lörtsita. Osad autojuhid on oma neljarattalistele juba suverehvid alla pannud. Ikka selleks, et vältida suuri järjekordi. Lörtsis pole suverehvidega just kuigi lõbus sõita…

Kõik, kes plaanisid pühade ajal maakodus kõvasti tööd teha, peavad pettuma. Aiatöödega on üsna raske, et mitte öelda võimatu, veel algust teha. Kuigi sodi koristamiseks on kõik ilmad head.

XII noorte laulu- ja tantsupeoks valmistujad tähistavad pühapäeval, 16. aprillil Eesti Vabariik 100 programmi ETV eetris tervitusega XII noorte laulu- ja tantsupeolt “Mina jään”, mille järel süüdatakse südametuledest ka XII noorte laulu- ja tantsupeo tuli. XII noortepeo “Mina jään” juhid Heli Jürgenson ja Margus Toomla kutsuvad 16. aprillil kell 19 kõiki inimesi, kogukondi, perekondi ja sõpruskondi süütama kodupaigas oma südametulest väiksemaid ja suuremaid lõkkeid, küünlaid või tõrvikuid.

blog comments powered by Disqus