JÕGEVAL PAE KONSUMIS AVATI KOLMAPÄEVA ÕHTUPOOLIKUL JAHE- JA SOELETT

Jaheletist saab värsket kala ja kulinaariatooteid, soeletist sooja valmistoitu.


 Jõgeva majandusühistu kaubandusjuhi Endla Raua sõnul tuldi Pae Konsumisse jahe- ja soeletti sisse seades vastu paljude ostjate soovile. Eriti palju positiivset tagasisidet on Pae keskuse juhataja Tiia Holmi sõnul tulnud jaheleti kalasektsioonile. Värske räim osteti sealt näiteks mõne tunniga ära. Kala tuleb otse püüdjatelt ehk OÜ-delt Latikas ning Kalakala & Pojad. Jaheleti lihatooted on pärit Valga Atriast, suitsukala ja kala-kulinaariatooted Kõrveküla kalatööstusest.

Soeletis püütakse korraga müügil hoida üheksa toodet, ent eri päevade lõikes menüü vaheldub. Esimene laar sooja sööki pannakse välja kella poole kaheteistkümneks päeval, teine laar kella poole viieks õhtul, sest paljud soovivad töölt koju minnes sooja toitu kaasa osta. Kanakoivad ja liha grillitakse kohapeal (selleks on leti taha paigaldatud grillahi), muud valmistoidud tulevad enamasti Maksiköökidest.“Tulevikus hakkame salateid ja kulinaariatooteid siia tooma meie oma, kaubahalli köögist,” ütles Endla Raud.        

RIINA MÄGI

blog comments powered by Disqus