Laupäeval Virtuses sulgpalliharrastajate paarismänguturniir

Sulgpalliklubi BadMint eestvedamisel toimub laupäeval Jõgeval Virtuse spordikeskuses harrastajate paarismänguturniir Jõgeva sulg 2017.


Võistlustega tehakse algust kell 10, kavas on mees-, nais- ja segapaarismäng. SK BadMint juhatuse liikme Koit Kesamaa sõnul on Jõgevale oodatud kõik sulgpalliharrastajad. “Võisteldakse D- ja E-liigas, mis tähendab seda, et tegemist on päris algajate või natuke edasijõudnutega,” selgitas Kesamaa. “Lisaks Jõgeva sulgpalliharrastajatele on tulemas rahvast ka Väike-Maarjast, Tallinnast, Viljandist, Põltsamaalt ja loodetavasti ka Tartust.”

Esimese paarismänguturniiri läbiviimisel on jõgevalastele kohtunikuna toeks ka harrastajate võistlussarja Badminton Cup korraldaja Elmo Krumm, kelle abil pannakse paika ka võistluste süsteem. “Turniirisüsteemi otsustame pärast registreerimise lõppu,” ütles Koit Kesamaa. “Mängitakse aga kindlasti alagruppides, seega pole osalejatel vaja karta, et ühe mänguga on turniir läbi. Sellised turniirid ongi ju mõeldud selleks, et harrastajad saaksid oma oskusi näidata ning erinevate vastastega mängida. Mängurõõmu kõrval saavad kõik kindlasti ka sulgpallireeglid selgemaks.”

Täiendavat infot võistluste kohta võib leida sulgpalliklubi kodulehelt skbadmint.com.

Mullu kevadel Jõgeval treeningutega alustanud sulgpalliklubi BadMint on käesoleva aasta märtsikuust ka ametlikult registreeritud. “Kahjuks saame hetkel ruumi- ja ajapuuduse tõttu Virtuses läbi viia vaid ühe treeningu nädalas, esmaspäeviti kell 20,” ütles Koit Kesamaa. “Püsivaid treeningutel käijaid on kahekümne ringis, üle nädala käib meil abiks ka Tartu Triitoni treener, endine tippmängija Robert Kasela. Aprillikuus on Triitoni mängijad Jõgeval laagris ning siis avaneb ka siinsetel harrastajatel võimalus koos tippudega harjutada.”

MATI ALEV

blog comments powered by Disqus