Kuidas Teile meeldib äsjaavatud mini-Rimi?

Katrin, puhastusteenindaja

Mina ei teadnud, et see kauplus siin uuenduskuuri läbi on teinud. Tegelikult ei teadnud ma veel siia kauplusesse sisse astudeski, et siin nüüd hoopis Rimi tegutseb. Alles põhjalikumalt ringi vaadatets märkasin toimunud muutusi. Rimi kauplus tundub minule parem olevat kui Säästumarket oli. Sooduskaupasid on palju, ka sortiment on küllaltki rikkalik. Näiteks väikseid saiakesi on võimalus osta, samuti kala, ka juustudel ja lihal ning lihatoodetel on sortiment laiem. Ise ostsin siit just soodushinnaga lõhet. Kaupu on lihtne üles leida, sest kaubad on loogiliselt ja arusaadavalt riiulitele paigutatud ning hästi tähistatud. Minule tunduvad siin kaubad odavamad olevat kui Säästumarketis olid, sest kampaaniatooteid on palju. Ma loodan et kampaaniakaupasid leiab siit sagedasti ka edaspidi. Mina tundsin siiani Jõgeval puudust kalast ja kondiitritoodetest. Ka köögi- ja puuviljad on hästi värsked. Ainult inimesed on nagu pöörased, trügivad lausa üksteist tõugates ning on kurjad. Samas müüjad naeratavad lahkelt ning ma loodan, et neil jätkub seda lahket naeratust klientidele ka edaspidi. Ehkki ma saan neist aru selles mõttes, et nad peavad siin pika päeva vältel olema ja igasuguste klientidega suhtlema. Minu hinnangul Jõgevale toidukauplustest piisab, lihtsalt olemasolevad kaubad peaksid olema alati hea kvaliteediga ja saadaval võimalikult suures sortimendis. Ka suurema tööstuskaupade valiku järele ei näe ma siin vajadust. Emana lähen lapsele riideid hoopis Tartusse ostma. Esmavajalikud lasteriided leian ma ka siit. Näen Jõgeval hoopis hinnaprobleemi, sest majandusühistu kauplustes on lasteriiete hinnad üsna krõbedad. Säästumarketi asemele tekkinud Rimiga jään ma väga rahule ja kindlasti tulen siia ka edaspidi.

Lidia, pensionär

Minu hinnangul on see kauplus nüüd liiga kaupu täis tuubitud. Aga kaubavalikuga olen ma rahul. Ma eriti põhjalikult kaupluses ringi ei vaadanud ja ei oska võrrelda, mida on siin näiteks sellist, mida Säästumarketis ei olnud. Siiski kala, mida varem siin müügil ei olnud, hakkas mulle silma. Samuti saab siit nüüd osta väikseid saiakesi ja pitsat. Kokkuvõttes võib öelda, et Säästumarketiga võrreldes on kaubavalik suurem ja mulle hakkas silma päris palju soodushindadega kaupasid. Rahvast oli siin hetkel nii palju ja ruumi liikumiseks natuke vähevõitu, aga samas rõõmustab suur kaubavalik. Kaubad olid hästi paigutatud, sest leidsin need lihtsalt üles, aga eks see ruum on ju mulle juba tuttav. Kellegi käest abi ühe või teise kauba üles leidmiseks mul küsida polnud tarvis. Ka võrdluses teiste Jõgeva toidukauplustega on see Rimi kauplus siin täiesti tasemel. Mina käin selles kaupluses vähemalt korra nädalas. Ise sattusin uude Rimi poodi alles esimest korda ja ma ei tea, et keegi tuttavatest siin veel käinud oleks ning ei oska öelda, mida nemad Rimist arvavad. Minu jaoks on nüüd uus Rimi pood kindlalt parem kui Säästumarket oli ja kindlasti tulen siia ka edaspidi.

Mai, linnavolikogu liige

Ütlen ausalt, et mulle meeldis see kauplus väga. Siin on kaubarühmad ja kaubad paigutatud väga arusaadavalt ning kõigest on hea ülevaade. Igal reedel on siin tervisliku kaubavaliku päev. Köögi- ja juurviljad on kõik hästi värsked. Ka kala on siin nüüd müügil ning ostsin ka ise kala. Kala Jõgeval varem eriti saada ei olnud. Ma väga loodan, et see ei ole nii ainult Rimi avamise puhuks. Ka kampaaniakaupu oli päris palju. Kaubad on väga loogiliselt paigutatud ja seetõttu ei ole vaja siia-sinna joosta ja üht või teist kaupa taga otsida. Säästumarketis olid kaubad kuidagi liialt segamini ja üksteise otsa kuhjatud. Ma siiralt loodan, et nüüdne Rimi kauplus jääb niisugusel kujul, nagu hetkel on, ka edaspidi püsima. Ka sortimendiga võib igati rahule jääda. Näiteks silma hakkas rikkalik juustusortide valik, sama tuleb öelda köögi- ja puuviljade kohta. Ka väikseid saiakesed on siin olemas, aga neid on nüüd tegelikult päris mitmes kohas saada. Hea on seegi, et siin kesklinnas nüüd pitsat on võimalik osta. Kui selline kala, juustu ja köögi- ning juurviljade valik siin ka edaspidi olemas oleks, siis tuleksin siia päris sagedasti. See on väga hea, et Rimi nüüd ka Jõgevale tuli. Säästumarketi asendamine Rimiga tuli minu hinnangul Jõgeva toidukabandusele väga kasuks.

Küsis: TOOMAS REINPÕLD

blog comments powered by Disqus